Седмичен хороскоп за 17 – 23 октомври (СКОРПИОН)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 17 до 23 октомври ще отделите време за разговори с жена относно личния живот на хора, които познавате.

Причината за това ще бъдат някои важни промени в техния живот свързани с годеж или сватба, с нова работа или преместване в друг град или държава и др.

Тази седмица може да научите неочаквана информация свързана с минали събития от вашия живот, които не сте забелязали, пропуснали или някой умишлено е скрил. Това едва ли ще промени настоящата ситуация в личния ви живот, но поне ще ви даде по-ясни отговори за притеснения или подозрения, които сте имали тогава.

През тази седмица на повечето от вас ще им се наложи да живеят динамично поради бързината, с която ще се развиват някои събития или промени. Всичко върви по законите на Вселената, затова избягвайте излишна паника, страх или безпокойство.

Не се опитвайте да научите повече от това, което ви се дава да знаете в момента. Търпението ви днес е гаранция за успеха ви в бъдеще.

През седмицата ще получите покана за семейно събиране или вие самите ще поканите гости в дома си.

Това ще бъде благоприятна седмица за уреждане на документи свързани с жилище или с друг вид собственост, които притежавате.

От Astro.velida.net

Четете още: