Седмичен хороскоп за 17 – 23 октомври (СТРЕЛЕЦ)

ВАРНА новини лого

Ако сте родени под знака на Стрелец, каквито и предварителни очаквания да имате за седмицата от 17 до 23 октомври, те определено ще се разминат с действителността. Някои събития ще ви притиснат да вземете важни решения или да проведете важни разговори.

Ако сте ангажирани със съдебно или юридическо дело, вероятно тази седмица нещата ще имат сложно развитие или ще изискат отлагане.

Предварително искам да ви подготвя да не изпадате в стресови ситуации поради различното развитие на събитията или възникването на неочаквани такива през тази седмица. Нищо не се развива във ваша вреда, научете се на търпение, не създавайте хаос!

През тази седмица ще се изчистят неща, които вече са приключили своето значение в живота ви.

Мнозина ще получат неприятна новина свързана с човек, когото познават, която вече може да се е случила в предишните няколко седмици.

Комуникацията ви с човек, който живее или работи в друго населено място ще има своята важна причина. Ще се обсъждат различни семейни или делови въпроси, бъдещи срещи или събирания и др.

Конфликтите с деца или заради деца ще бъдат излишни, защото те са плод на претовареност, изнервеност и не носят промяна.

През седмицата внимание ще изискат събития в живота на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

От Astro.velida.net

Четете още: