Седмичен хороскоп за 17 – 23 октомври (ВЕЗНИ)

ВАРНА новини лого

През седмицата от 17 до 23 октомври благоприятно развитие могат да имат ваши романтични и любовни преживявания с партньор, с когото вече имате добре изградена връзка.

През тези седем дни ще имате благоприятно време за създаване на ново познанство, с човек който дори да не е от вашето населено място, ще бъде ваш добър приятел и събеседник.

Тази седмица ще сте склонни да обръщате повече внимание на партньора си, да доставяте удоволствие с различни жестове на внимание или изненади, което ще ви направи и вас щастливи.

През седмицата ще преживеете раздяла или ще настъпи охлаждане в отношенията ви с човек от кръга ви приятели, който/която са взели решение да тръгнат по един нов път на развитие, който вие не харесвате.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за собственото или на близък човек здраве. В някои случаи е възможен кратък престой в болница или специализирано лечение, терапия.

В работата ви ще възникне период на недоразумение или напрежение, който може да бъде причина за разговор с ръковидител, клиент или колега.

В дома ви ще възникне спор свързан с пари, който може да премине в натякване на минали грешки или загуби.

Момчетата и момичетата ще имат повод да преживеят радост свързана с важно събитие или новина, нещо което има огромно значение за вас. През тази седмица ще имате силно желание да постигнете успех в дела свързани с документи, договор, изпити или представяния и др.

От Astro.velida.net

Четете още: