Седмичен хороскоп за 14 – 20 ноември – ВЕЗНИ

ВАРНА новини лого

През седмицата от 14 до 20 ноември любовните ви или брачни отношения ще бъдат подложени на изпитание поради клюка или интрига от страна на хора, които са ваши роднини, приятели или съседи. Доколко тази информация е истинска, не е толкова важно, колкото начина по който тя ще бъде „споделена“.

Ако сте в процес на съдебно дело, което е започнало преди няколко месеца или години, то напрежението през тази седмица ще бъде по-голямо и може да бъде причина за неразумни или прибързани решения.

През седмицата мнозина ще бъдат част от събиране, като повод за това може да бъде рожден ден, имен ден, юбилей и др.

През тези седем дни може да преживеете специално събитие свързано с човек от вашия дом или с някой, който живее близо до вас.

Момчетата и момичетата ще имат една прекрасна седмица, ако успеят да запазят чистота и светлина в мисли и в действия. Това е вашето време да се развихрите, да покажете какво можете, да доставите радост на хората около вас, да помагате и съграждате. Добро развитие ще имат финансовите ви дела, където са възможни приятни изненади.

Мъжете ще имат повече отговорна работа. Кариерата ви сега трябва да бъде ваш приоритет, но ако сте родители, не игнорирайте нуждите на собствените си деца. Те ще имат нужда от вашето внимание независимо от възрастта си.

Седмицата може да се запомни с неочаквано преживяване или събитие свързано с млада жена.

Жените ще се наложи да преосмислят много неща в живота си. Отношения. кариера, семейство, финансова ситуация и най-вече начин на живот. Събитията около вас се движат много бързо, променя се и живота, като стандарт и като стойност. Ако не сте започнали вие да се променяте, значи нещо важно пропускате и именно през тази седмица, това ще трябва да бъде вашата цел. Къде сте и накъде отивате?