Сериен онанист арестуван до детска градина във Варна (ВИДЕО)

Мъжът се е самозадоволявал в кола до студиото за красота на риалити героинята Яница Касабова.

Мъжът се е самозадоволявал в кола до студиото за красота на риалити героинята Яница Касабова. Колаж от кадри на NOVA

Задържан е мъж, който се самозадоволява на метри от детска градина и ясла във Варна. Той е бил забелязван седмици наред. Една от възмутените жени дори го заснема с телефона си, а на кадрите се вижда как, след като е хванат в крачка, мъжът се опитва да избяга от мястото. Същият е задържан за 24 ч., съобщи NOVA.

„Видях го за първи път на 14 ноември. Бях възмутена. Оттук минават много майки с деца. Мъжът се самозадоволяваше на отворен прозорец”, разказа в ефира на „Здравей, България” очевидецът Яница Касабова.

„Смутих се, когато го видях. Улицата е много оживена. Благодарим на полицията, която реагира бързо след подадения сигнал”, разказа Стела Божилова.

„Въпросното лице е на 31 г. от Варна. Случаят е изключително неприятен. Образувано е досъдебно производство. Мъжът не е криминално проявен”, обясни гл. инспектор Иван Петров, началник на „Охранителна полиция”.

Мъжът може да получи 2 години затвор или пробация, които могат да бъдат заменени с обществено порицание.

Предполага се, че варненецът е преследвал Яница Касабова – атрактивната риалити героиня от култовото шоу за двойки „Един за друг“, която работи в център за красота в района.

Повече гледайте във видеото на Емил Дамянов от Варна:

Прочетете още:

Севделина Арнаудова: Държаха се и с детето ми като с престъпник. То попита: „Мамо, много ли ни мразят?“. Ще съдя ПП