От ПИК! ПП бойкотират парламента, но скандално похапват в евтиния бюфет (СНИМКИ)

ВАРНА новини лого

Колаж ПИК

 

Народните представители от „Продължаваме промяната“ усвоиха всички тънкости на депутатстването за по-малко от година в Народното събрание, видя ПИК.

След като по-рано днес Кирил Петков, Асен Василев и останалите представителите на „Промяната“ напуснаха пленарна зала в знак на бойкот срещу връщането на хартиената бюлетина, повечето от тях не бързаха да си тръгнат от сградата на Народното събрание.

Защо ли? Защото депутатите на ПП бойкотират единствено парламента, но не и евтиния бюфет. В него те могат да се нахранят почти за без пари. И понеже демокрацията го позволява, защо променкаджиите да плащат като обикновения българин десетки левове за един обяд, след като в ресторанта на Народното събрание ще им струва в пъти по-евтино.

В менюто в бюфета на парламента трудно може да се забележи ястие над 3 лв. и очевидно това се нрави на хората на Кирил и Асен, които пълнят масите в заведението в мазето на Народното събрание.

Други посетители разкриват, че след напускането на пленарна зала първи за евтини кюфтаци на опашка се е наредил политическата цветарка (по думи на Тошко Йорданов) Настимир Ананиев. Примера му последваха още Андрей Гюров, Калина Константинова, Антон Тонев и Петър Кулински.

pik.bg

Прочетете още: