2411 подписа събраха в „Кайсиева градина“ в подкрепа решение на ОбС Варна

Ремонт

Снимка: ВАРНА новини.

„ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА ОТ ЖИВУЩИТЕ В РАЙОН „ВЛАДИСЛАВ ВАРНЕНЧИК“, ГР. ВАРНА в подкрепа на Решението по т.1-5 от дневния ред на заседание №29, прието на 08.11.2022г. от Общински съвет – Варна, касаещо довършването на ремонта на ІІ м.р. „Кайсиева градина“, финансирано чрез договор за банков заем“ бе входирана днес в администрацията на Район „Владислав Варненчик“. 2411 подписа в подкрепа е събрала инициативата за по-малко от седмица. Кметът на района Николай Костадинов.

„Препратихме по компетентност входираната до нас подписка в подкрепа на решение по т. 1-5 от дн.р. на заседание Nо29 от 08.11.2022г. на Общински съвет Варна, за довършване на ремонта на 2ри микрорайон „Кайсиева градина“, финансиран чрез заем! 2411 подписа на живущи в Района, събрани за по-малко от седмица бяха препратени до Областен управител на Област Варна, Кмет на Община Варна и Председател на Общински съвет Варна!“, написа той във Фейсбук.

„Благодаря за изразената, отговорна гражданска позиция на всички! Искрено вярвам, че решенията от компетентните, ще са в посока оценка на необходимостта и в полза на обществения интерес! Благодаря!“, добави той.

Подписката бе инициирана след призивите на общински съветници от Демократична България към областния управител Марио Смърков да върне решението на ОбС Варна, което на практика ще стопира или отложи във времето втората част от ремонтните дейности в квартала.

ВАРНА новини

Още по темата: