НАП Варна продава недвижимо имущество

Сгради на НАП

Териториалната дирекция на НАП Варна продава на търг с тайно наддаване две Студиа, намиращи се в сграда на апартаментен хотел „Принцес Резиденс“ в гр. Балчик. Това съобщиха за „ВАРНА новини“ от приходната агенция.

„Началната цена, от която започва наддаването е 71040 лева без ДДС за обект №1 и 74700,00 лв. без ДДС за обект №2. Продажбата е организирана и се провежда от публичните изпълнители на териториалното поделение на Агенцията заради неплатени в срок публични задължения на собственика“, пише още в съобщението.

Двете студиа са съответно с площи от  38 кв.м. и 39,97 кв.м., състоящи се от преддверие, дневен тракт, баня с тоалетна и тераса, и представляват самостоятелни обекти в сграда. Имотите са разположени на крайбрежната алея в Балчик, в близост до Двореца, Ботаническата градина и Яхтеното пристанище.

„Огледът на вещите ще се извършва всеки присъствен ден от 29 ноември до 5 декември по тяхното местонахождение, след предварителна уговорка с публичния изпълнител, който отговаря за продажбата. Предложения за участие в търга се подават   в същите срокове на адрес гр. Варна, бул. „Осми приморски полк“ №128. Кандидат-купувачите следва да внесат по банков път депозит в размер на 20 на сто от обявената начална продажна цена до 5 декември“, пишат още от Агенцията.

Условията и правилата за провеждане на търга, както и списък на вещите с тяхното описание и продажна цена са на разположение в сградата на ТД на НАП Варна.

Повече информация за този и други търгове, организирани от приходната администрация, може да намерите в Портала за продажби на НАП.

Четете още: