Атанасова: Това е поредна демонстрация на полицейщина (ВИДЕО)

Брифинг на ГЕРБ.

Кадър: Фейсбук.

Цялата парламентарна група на ГЕРБ-СДС остро протестира срещу полицейските репресии в страната. С нахлуване на специални части с качулки и множество полицейски бусове, е арестуван кмет, излъчен от ГЕРБ и областен координатор на партията в Област Пловдив. Това обяви на брифинг в кулоарите на парламента председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

„Какво наложи отново да се нахлува по такъв безобразен начин във фабриката на семейството на Георги Мараджиев? За нас това е поредна демонстрация на полицейщина и категоричен опит да не говорим за провалите на МВР, за загиналите полицаи, за мигрантската криза и нейното неовладяване”, заяви тя и подчерта:

„Това е поредна демонстрация на полицейщина и категоричен опит да се отклони вниманието от провалите на МВР“, каза още Атанасова.

Според народният представител Георг Георгиев демонстрацията на полицейщина била опит кметовете на ГЕРБ да бъдат сплашени и уточни, че ще продължат да искат оставката на Демерджиев.

Тома Биков посочи, че от ГЕРБ възприемат като кризисен пиар днешната акция:

„За нас не е тайна, че този министър през цялото си няколкомесечно управление се занимава с кризисен пиар, а не с проблемите на МВР. Ако на Демерджиев му е останало малко достойнство и мисъл за МВР, още днес трябва да подаде оставката си”.

ВАРНА новини

Четете още:

„Икономическа полиция” влезе в община Стамболийски