Новолунието в Стрелец ни предизвиква да мечтаем смело! Какво да очаква всяка зодия?

новолуние

Снимка: pixabay

Ако сте искали да опаковате куфарите си и да тръгнете на импровизирано пътешествие, сезонът на Стрелеца вероятно е виновен за това. Слънцето официално стъпи в този весел знак със свободен дух на 23 ноември, внасяйки оптимизъм и вълнение в космоса след доста интензивен сезон на затъмнения.

Като променлив огнен знак, Стрелецът е изцяло в изследването на възможностите, които съществуват извън границите на вашата зона на комфорт, насърчавайки всички да мислят извън кутията и да приемат нови философии.

Докато сезонът на Скорпионите беше съпротива срещу промяната, този сезон насърчава всеки знак да стане по-гъвкав. Докато Слънцето и Луната се подготвят да се свържат в този огнен знак, новолунието през ноември в Стрелец ще повлияе на способността на всеки знак да мечтае смело, без никакви граници или ограничения.

Това новолуние ще разкрие какво е възможно, след като си позволите да се отдръпнете крачка назад и да възприемете по-голямата картина. Тъй като Юпитер, управителят на това новолуние, вече е директен, това е идеалният момент да предприемете действия. Юпитер, намиращ се директно в Риби, един от знаците на неговото управление, бележи идеалното време да проявите намеренията си около вашите надежди и мечти. Никакви желания не са забранени!

Ето какво може да очаква всеки знак от новолунието през ноември в Стрелец:

Овен

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съберат във вашия девети дом на знанието, мъдростта и пътуването, предлагайки обнадеждаващи нови начала по отношение на вашите лични философии. Сега е страхотно време да изследвате света по какъвто начин сметнете за подходящ. Независимо дали става въпрос за спонтанно пътуване, започване на вълнуващо ново проучване или участие в страстен дебат с приятел, вие ще сте нетърпеливи да кажете истината си и да дадете приоритет на освобождаващите преживявания днес. С директното позициониране на Юпитер ще бъде лесно за вас да придвижите напред всички надежди и мечти, които сте имали.

Телец

Когато Слънцето и Луната се съединят на 24 ноември, ще настъпят нови начала по отношение на вашите пари и споделени ресурси. Тази пламенна Луна ще ви насърчи да мечтаете смело в тази област и да разгледате наличните възможности, ако си позволите да излезете извън зоната си на комфорт. Това може да изглежда като да се доверите на подкрепата, която ви предлага любим човек, или да се впуснете в нова финансова възможност. Така или иначе, вие сте призовани да разширите хоризонтите си, така че не се страхувайте да излезете малко извън зоната си на комфорт.

Близнаци

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят в Стрелец, поставяйки началото на нови начала във вашите романтични връзки и партньорства. Вашите връзки имат потенциала да ви научат на толкова много, Близнаци, и въпреки че може да не е по начина, по който обичате да учите, тези преживявания все още са доста въздействащи. Сега е идеалният момент да си представите какво е възможно във вашите взаимоотношения. В какво може потенциално да се превърне тази връзка, след като си позволите да мечтаете по-смело? Сега е идеалният момент да погледнете голямата картина. Вашите връзки може да са в състояние да ви предложат повече, отколкото някога сте си представяли.

Рак

Тъй като Слънцето и Луната се събират във вашия шести дом на рутини, навици и ритуали на 24 ноември, ще бъдете насърчени да обмислите възможностите, които вашите ежедневни дейности могат да ви предложат. Как изглежда вашето идеално ежедневие, Рак? Вие сте човек, който има полза от запазването на свободата в рутината си и това новолуние е идеалното време да започнете на чисто. Помислете какви нови навици биха могли да ви освободят, вместо да ви ограничават и, повярвайте ни, това ще направи всичко различно.

Лъв

На 24 ноември Слънцето и Луната ще донесат обнадеждаващи нови начала във вашия пети дом на творчески занимания, забавление и удоволствие. Ако сте чакали подходящия момент да се впуснете в нов страстен проект, сега е моментът, стига да го поддържате безгрижен и приятен. Сега не е моментът да се вземате твърде на сериозно, Лъв, така че не се тревожете, ако дейностите, с които се захванете сега, изглежда нямат край. Позволете си да живеете в момента и изследвайте всички неща, които ви карат да се чувствате добре. В момента не се виждат ограничения.

Дева

Време е да се освободите и въпреки че това може да е непозната енергия за вас, определено е необходима. Тъй като новолунието в Стрелец поставя началото на нови начала в дома и личния ви живот, вие ще сте нетърпеливи да проучите нови възможности в тази област. Сега е идеалният момент да извършите креативни ремонти или да помислите как би изглеждало преместването като цяло. Ако сте се чувствали неспокойни, може би е време да включите малко свежа, вълнуваща енергия във вашето домакинство. От съществено значение е вашият дом да се усеща свободен от всякакви ограничения, така че не се колебайте да освободите малко място, като подарите предмети или организирате гаражна разпродажба. Всичко, което ви създава повече пространство тук и сега, е невероятно полезно.

Везни

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се свържат във вашия трети дом на мисли и идеи, така че ще сте нетърпеливи да изразите вашите мнения и идеи с другите. Като миротворец на зодиака, вие обикновено не сте фен на споделянето на гледни точки, с които другите може да не са съгласни, но днес ще се чувствате много по-настоятелни и честни от обикновено. Другите хора ще са нетърпеливи да ви изслушат. Ако отдавна сте искали да се захванете с нов курс или хоби, днес е идеалният ден да се заемете с книгите. Всичко, което ви позволява да изследвате ума си, е добра идея.

Скорпион

Най-накрая ще си починете от целия хаос, Скорпиони, тъй като новолунието в Стрелец носи оптимистично и обнадеждаващо ново начало за вашите пари и ресурси. Това е чудесен момент да обмислите възможностите, които вашите пари могат да ви предложат, независимо дали става дума за нова възможност за работа или извършване на важна покупка. Не се страхувайте да се облегнете на всякакъв вид свобода, която чувствате сега в тази област – като предпазлив знак на зодиака, важно е да разпускате от време на време. Почерпете се.

Стрелец

Това е вашият сезон, Стрелец, и това новолуние в първия ви дом започва нещата с гръм и трясък. Тъй като вашият управител на картата, Юпитер, вече е директен, вие ще почувствате прилив на енергия. Ако сте чакали подходящия момент да се впуснете в ново приключение, моментът е сега. Време е да дадете приоритет на вашето лично пътуване, така че не се страхувайте да бъдете малко спонтанни. Това новолуние ви позволява да добиете яснота относно настоящите си надежди и мечти, така че ако сте се чувствали несигурни, очаквайте малко яснота сега.

Козирог

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят в ориентирания към свободата Стрелец, носейки надежда и желание за разширяване на вашия вътрешен свят. Преди да започне сезонът ви, важно е да се свържете със себе си. Как сегашното ви мислене ви тласка напред? Помислете за мечтите, които имате за себе си, които може да не споделите с другите – те не са твърде невероятни. Въпреки че може да оценявате дисциплината външно, важно е да чувствате свобода вътрешно. Не се страхувайте да се освободите.

Водолей

Тъй като Слънцето и Луната се свързват в свободолюбивия Стрелец на 24 ноември, ще бъдат инициирани нови начала във вашите приятелства, общности и социални групи. Денят е страхотен за общуване, Водолей, и въпреки че сте склонни да сте самотниците в зодиака, днес със сигурност ще копнеете за връзка. От съществено значение е вашите взаимоотношения да ви освобождават и в този ден може да срещнете някой, който да разкрие вашата спонтанна страна. Като сатурнианец не винаги сте човек, който взема импулсивни решения, но днес е идеалният ден за това. Хубавото е, че каквото и да правите, в крайна сметка ще бъдете в добра компания.

Риби

На 24 ноември Слънцето и Луната ще се съединят в обнадеждаващия, оптимистичен знак Стрелец, носейки обещаващи нови начала в кариерата и професионалния ви живот. С вашия управител на картата, Юпитер, който вече е директен, небето е границата, Риби, така че не се страхувайте да се изявите. Позволете си да си представите какво е възможно за вас във вашата кариера, независимо колко нереалистично звучи на другите. Ако можете да го мечтаете, можете и да го осъществите.

Edna.bg

Вижте още:

БОГАТИ! Представителите на тези 6 зодии ще се радват на огромен успех през 2023 г.