Пълни аматьори в bTV! Прекръстиха Калина Константинова на Калина Костадинова, тя им говори за… потентност (СНИМКИ)

Кадри бТВ

Кадри от бТВ

Неслучайно в социалните мрежи се подиграват с качеството на журналистиката и в bTV. Eпитетът „мисирки“ сякаш идеално пасва на дежурния екип, позволил на сайта на медията да бъде публикуван материал, в който депутатът Калина Константинова от ПП (бивш вицепремиер) да бъде изписан и представян в дописката като Калина Костадинова. Никой не е очаквал чудеса от тази медия, но и дамата не изненада, защото акцент в изказването й бяха разсъждения на тема… потентност и импотентност. Но нейните възможности отдавна ги знаем.

Публикуваме материала от бТВ и скринове без редакторска намеса:

Виждаме абсолютната импотентност на ГЕРБ да направят каквито и да е крачки и постъпки с реализирането на първия мандат. Това каза в предаването „Лице в лице“ Калина Костадинова от „Продължаваме промяната“.

„За два месеца няма нито разговори, нито коалиционни преговори, нито някаква визия, заради което в този вакуум ние решихме да действаме по-бързо и да представим нашата визия, защото ние имаме план за управление, имаме визия как да излезем от тази криза, имаме визия как да помогнем на хората и как да се борим за решаването на техните проблеми, а не да се занимаваме с другите партии за измислените им начини, по които да решават собствените си партийни проблеми“, каза Калина Костадинова.

Тя допълни, че са готови да поемат отговорност с правителство на малцинството между „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

„Такава клатеща конструкция като правителство на малцинството би била изключително тежка и затова имаме ясни условия кои са законопроектите, които трябва да бъдат приети преди да реализираме мандата, защото това ще покаже, че този парламент има желание да излъчи кабинет и да работи за хората“, допълни тя.

По думите й, има едно бясно препускане за приемане на Изборния кодекс.

„Има около 30 законопроекта, които не гледаме в комисии, не биват вкарани в дневния ред, но ние седим и циклим в едно трагикомично заседание“, каза още Костадинова.

Кадри бТВ

Прочетете още:

Гюров обвини Борисов, че националите не се класираха на Световното в Катар