Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 27 ноември до 4 декември покажете готовност да направите компромиси, с желание да хармонизирате вашите семейни или любовни отношения.

Разбира се, трябва да сте наясно дали това ще бъде достатъчно за да стабилизирате вашата връзка или брак и дали те въобще имат бъдеще. Ще бъде важно реално да виждате в перспектива тези отношения. Да не се водите единствено от емоциите си в настоящето.

През тази седмица ви предстои среща или разговор с някой, който ще има различна позиция от вас по важен въпрос свързан с вашия дом, семейство или работа.

Един такъв разговор обаче може да се обърне и да ви донесе приятни емоции. Тази личност дори може да ви помогне за постигане на важен за вас успех.

През седмицата ще бъдете съпричастни към една житейска драма в живота на жена, която познавате. Събитието може да бъде свързано с кражба, загуба и др.

През седмицата негативно влияние върху домашните ви и семейни отношения може да има от страна на човек, който обича да се меси в чуждите дела, вместо да се фокусира върху собствените си проблеми.

През седмицата избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате промяна в плановете на други хора, ако те нямат подобно желание.

Момчетата и момичетата ще преживеят неприятна новина свързана с човек от близкото си или по-далечно роднинско обкръжение.

Предстоят ви различни важни ангажименти или сложни отношения с хора, с които ви предстои да общувате през тези седем дни.

Ще имате късмет в нови начинания свързани с вашето образование или кариера.

На мъжете им предстоят срещи или общуване с нови или стари приятели. Ще ви бъде приятно да споделяте спомени, нови или стари преживявания, идеи и др. Тези от вас, които имат собствени деца или внуци ще преживеят трудно и емоционално промени в техния живот или планове за бъдещето им.

Жените ще трябва да се погрижат по-сериозно за здравето си или за външния си вид. Предстои ви да преминете през няколко стресови ситуации, но те ще преминат бързо и едва ли ще създадат сериозен хаос в живота ви. През седмицата внимание и време за размисъл ще изиска една покана или предложение.