Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – РИБИ

риби

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще се запомни с различни изненади, които вероятно ще са свързани с пари или със семейството ви.

През седмицата ще възникне възможност за допълнителни доходи или почасова работа, за тези от вас, които търсят това.

Седмицата ще бъде благоприятна за изпълнение на професионалните ви задължения. Добри перспективи ще има за тези от вас, които се стремят към успехи в сферата на образованието или в частния бизнес.

През тези седем дни ще можете да изградите или развиете важни за вас професионални отношения с хора от различни разстояния.

През тази седмица ще имате финансови ангажименти свързани с роднини. Възможни са неотложни или необходими разходи, но също така може да получите пари или финансов документ свързан с тях.

Като цяло това може да бъде една много благоприятна седмица, в която ще имате възможност да постигнете напредък в развитието на важни дела или отношения.

Момчетата и момичетата определено ще бъдат изненадани от някои събития в дома си или в кръга си от роднини.

През седмицата може да ви се наложи да проведете важни разговори или да поставите началото на някаква нова дейност или отношения.

Мъжете ще бъдат окрилени от благоприятното развитие на някои събития или отношения с важни за живота ви хора. Ще имате шансове, особено активно се възползвате от тях, и не се оставите някой друг да ги грабне от ръцете ви. Приятелските ви отношения ще имат интересно развитие поради желанието ви да общувате повече от обикновено, коментирайки различни важни събития от световната или локална политика.

Жените ще имат своите малки поводи за радост и удовлетворение от постигнати резултати през последните седмици. Децата ви също могат да бъдат извор на приятни емоции в началото на декември. Някои негативни емоции могат да възникнат около здравословно неразположение или заболяване на ваш близък родственик или приятел.