Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – БЛИЗНАЦИ

близнаци

Седмицата от 28 ноември до 4 декември ще изиска от вас едно по-внимателно отношение към собствените ви деца или други млади хора, с които ви предстои да имате контакт през тези седем дни.

Избягвайте да вземате решения вместо тях или да им влияете от позиция на собствения си житейски опит.

Определено рискувате да внесете объркване и хаос в техния живот, което може дори да им причини някаква загуба.

Тази седмица ще изиска от вас едно по-внимателно комуникиране с други хора, избягване на конфликти и противоречия, с цел постигане на важни за вас неща. Стремете се да се съобразяват с мнението на другите хора, да ги изслушвате и да правите компромиси. В противен случай рискувате да създадете излишно напрежение в живота си или сами да си причините някакви загуби.

Седмицата носи вероятност от новини, които ще получите от близо или далеч, и които поради някаква причина ще ви натъжат или разочароват.

Като цяло плановете ви свързани с пътуване през седмицата едва ли ще покрият вашите очаквания, но за това най-вероятно ще има сериозни причини.

Момчетата и момичетата родени под този зодиакален знак ще имат благоприятна седмица за постигане на важни резултати в образование, кариера и други изяви. През тази седмица различни събития в семейството ще ви ангажират с различни задачи или отговорности, които не бива да бъдат претупвани с несериозно отношение от ваша страна. Не си създавайте сами излишни усложнения.

Мъжете ще имат по-активен социален живот през тази седмица, което ще бъде свързано с различни срещи, събирания, приемане на гости в дома ви и др. Предстои ви посещение в държавна, банкова или дуга институция, нещо което може или да не ви е приятно или да останете разочаровани, неудовлетворени от контактите си с техни представители.

Жените ще вложат повече положителни емоции в своите планове, които ще имат връзка с близки хора, роднини, с дома в който живеете. Може да организирате някакво импровизирано събиране в дома си. Интересни събития ще възникнат около ваши деца или внуци, както и в любовния ви живот.