Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – ЛЪВ

лъв

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще ви се наложи да вземете решение, което касае ваши действия или бъдещето на дете или на млад човек.

В някои случаи от вас може да се очаква някакъв вид помощ или финансова подкрепа в конкретната ситуация.

През тази седмица ще получат подкрепа ваши начинания и планове поради възникването на различни благоприятни обстоятелства или нови възможности.

Избягвайте всякакви форми на хитрост или манипулация, защото това може да внесе хаос в събитията, които са важни за вас.

Новина или покана от страна на близък човек ще ви притесни с нежеланието си да дадете положителен отговор или да се ангажирате с някаква услуга.

През седмицата отношенията ви с жени ще бъдат полезни и продуктивни и за двете страни.

Изненадата през тази седмица ще има връзка със събитие в живота на момиче или жена, която живее в друго населено място.

Момчетата и момичетата ще намерат кураж да поставят на желаното от тях място любовни, приятелски или роднински отношения. Няма да сте склонни да правите повече компримиси за хора, които достатъчно вече са ви използвали. Възможно е да възникнат доста разходи и това ще изиска една по-добра планираност и организираност на финансовите ресурси.

Неприятностите, които ще натоварят мъжете през тази седмица ще са причина за възникването на здравословни неразположения: главоболие, безсъние, аритмия, депресия и др.

Помнете, че всеки един от проблемите, които ще възникнт в живота ви през тези седем дни ще могат да се разрешат с дипломатичност, с такт и с търпение.

През седмицата ще има хора, които ще успеят да ви зарадват, като вероятно те ще са ваши роднини или приятели.

Новите запознанства за жените през тази седмица ще имат интересно развитие през останалите седмици до края на годината.

Изненадите през тези седем дни ще са свързани с ваши приятели или с неочаквани финансови приходи.

През тази седмица ще има засилен интерес към бизнеса ви или това, с което се занимавате.

През този период лесно ще възникват трудни или спорни отношения с деца или с по-млади брат или сестра (за тези, които имат такива).