Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – ВЕЗНИ

везни

През седмицата от 27 ноември до 4 декември събитията, които предстои да възникнат ще ви накарат да бъдете по-сериозни и отговорни към разрешаването на различни проблеми, които са важни преди всичко за вашето семейство, а в някои случаи ще касаят и вашата работа.

През тези седем дни ще трябва да обърнете внимание на емоционалния си дискомфорт, който изпитвате поради различни събития от последните дни.

Ще ви се наложи да се погрижите за собственото си здраве, което ще бъде нестабилно. Възможно е да сте подложени на някакъв натиск, да живеете или работите при необичайни обстоятелства и др.

Тази седмица ще ви зарадва с новина или събитие свързано с жена.

През седмицата внимавайте във финансовите си дела или ангажименти, особено ако това касае работа с документи, кредитни договори или други подобни споразумения.

През тази седмица ще ви заинтригува разговор или статия/книга, която ще е свързана с важни за вас интереси.

Седмицата носи голяма вероятност от контакти с непознати хора, към чиято работа, обществена или политическа дейност ще проявите интерес.

Момчетата и момичетата ще се опитат да правят реалистични планове за нещата, с които ще се ангажират през тези седем дни. Съобразявайте се с хора и обстоятелства, от които тяхното изпълнение ще зависи.

Мъжете ще трябва да обърнат внимание на личния си живот и особено на любовните си отношения. Не отлагайте един разговор или среща поради неудобство, несигурност или други подобни емоции.

Пред вас е седмица на важни решения и промени, които ще трябва да се приемат и реализират с цялата ви отговорност.

Това ще бъде подходяща седмица за съдебни или юридически действия.

Жените ще бъдат изненадани както от някои новини, така и от развитието на някои събития или отношения. Промените, за които пиша засягат много хора, с които имате ежедневни контакти и те по някакъв начин рефлектират и върху вас. През тази седмица ще бъде важно да се адаптирате бързо, да избягвате противоречия и да се вглеждате повече в собствените си грешки или пропуски, отколкото в тези, на хората около вас.