Седмичен хороскоп за 28 ноември – 4 декември – СТРЕЛЕЦ

стрелец

През седмицата от 28 ноември до 4 декември ще възникне важен ангажимент или събитие свързано с ваш роднина, който не е задължително да живее във вашия дом.

В много отношения седмицата ще бъде емоционално натоварена и от вас ще се изиска да имате предварителен план или нагласа за някои събития.

Напрежение може да възникне поради прибързани или емоционални действия на хора, с които ще имате контакт.

През тази седмица бъдете предпазливи и избягвайте рискове, събирания на обществени места, срещи с непознати хора и др.

Тази седмица може да ви зарадва с новина свързана с бъдещо майчинство или с раждането на дете.

През седмицата може да получите неочаквана новина свързана с човек, с когото имате професионални или бизнес контакти.

През тази седмица мнозина ще имат повод да се съберат с роднини и с приятели в домашна обстановка, ако условията в страната, където живеете позволяват това.

През тези седем дни ще бъде важно добре да преценявате с какви задачи и обещания се ангажирате.

Възможно е да възникне необходимост от вземане на важно решение свързано с договор, с нова дейност, клиенти и др.

Момчетата и момичетата ще обмислят едно пътуване. Контактите ви с хора от различни дестинации ще са причина за нови и идеи и планове.

През седмицата бъдете внимателни в отношенията си с хора, с които имат обща дейност, задачи или ангажименти. Всичко между вас трябва да бъде ясно и без недомлъвки или подозрения.

През тази седмица мъжете Стрелец ще следят събития в живота на близък човек, който ще се намира в ситуация на вземане трудни решения за бъдещето си.

През тази седмица може да преживеете неочаквана или стресова ситуация на работното си място, която ще има връзка с колеги или с клиенти.

Жените Стрелец ще имат благоприятна седмица за уреждане на финансови документи, от които ще очаквате да получите пари или да си осигурите някакви дълготрайни приходи. Някои от събитията през седмицата ще променят кардинално вижданията, които имате за някои хора, ситуации или събития. Една важна промяна чука на вратата ви.