Ицо Хазарта кове яко кинти покрай спора за Изборния кодекс

Хазарта

Снимка БГНЕС

Депутатът Христо Петров, известен като Ицо Хазарта предпочете да пее и да печели пари от участие, отколкото да изпълнява задълженията си дал в клетва пред Народното събрание. Докато депутатите обсъждаха Изборния кодекс и водеха спорове кой държи и търгува с кодовете за машините, Хазарта беше в столично нощно заведение.

По-рано той не беше забелязан и в пленарна зала, а изявите му в комисии и от трибуната на Народното събрание се броят на пръстите на едната ръка, а от началото на този парламент депутатът от ПП не е взимал думата нито веднъж.

Припомняме, че вчерашното заседание на парламента продължи повече от 12 часа, а депутатите от ПП и ДБ обсъждаха едни и същи теми, които така или иначе бяха обявени, че няма да бъдат подкрепени от вносители от ГЕРБ.

Градусът в пленарна зала обаче се покачи до червено, когато депутатът от БСП Георги Свиленски направи разкритие, а именно че Кирил Петков му е правил предложение: БСП си оттеглят Законопроекта за въвеждане на хартиена бюлетина, а бившият премиер ще им даде кодовете за машините за гласуване, които той притежавал.

blitz.bg

Прочетете още:

Мрежата избухна след изказването на Свиленски за кражбата на изборите от ПП (ВИДЕО)