Месечен хороскоп за декември – ОВЕН

ВАРНА новини лого

В личен план критичните Ви дни през ноември са от 14 до 17, когато не бива да предприемате нови и рисковани начинания. Понякога емоцията Ви пречи да прозрете в користните намерения на околните и се обвързвате с ненужни обещания, които в последствие утежняват живота ви. За това бъдете повече реалисти и се съсредоточете върху своите планове и цели.

Няма да Ви е лесно, но ако сте упорити и с желание да не повтаряте стари грешки, ще работите и ще имате резултати. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го. Влошените взаимоотношения ще имат съдбовен характер и ще Ви бъде трудно да ги възстановите, каквито и усилия да влагате, за това бъдете отговорни към мислите и действията си.

През дните от 26 до 29 ноември , бъдете особено внимателни, наложете си повече спокойствие и умереност в мисленето и действията. В резюме се старайте да не се налагате на всяка цена и добре да обмисляте приказките и действията си, като избягвате сериозно обвързване под каквато и да е форма.

От Znacite.com

Четете още: