Месечен хороскоп за декември – РИБИ

риби

Начинанията Ви през ноември ще бъдат успешни, ако в периода от 17 ноември не предприемате нищо ново и по никакъв начин не изпреварвате събитията. Полезно е добре да премисляте с кого се обвързвате и най-вече с кого сте в конфликт, особено до 15 ноември, за да не си създадете врагове за цял живот.

Ако загърбите нуждите и проблемите на близките си, приятелите и обществото, бъдете сигурни, че няма да напреднете в нито една сфера на интересите си. По отношение на бизнеса са възможни спадове, които могат да засилят у Вас усещането за безпокойство и неудовлетвореност. В живота Ви ще се появят нови партньори и лица, с които Ви се дава да имате общи задачи, планове и бизнес, и от Вас зависи да не пропилеете възможностите си. Бъдете по-внимателни с финансите през този месец – ако може да спестите някакви пари, направете го.

Като цяло не бива да очаквате нещо изключително от живота, защото месецът носи трудности от различен характер, в това число професионален, обществено-политически и в интимната сфера.

От Znacite.com

Четете още: