Борисов разкри срещал ли се е с Ердоган по време на визитата си в Турция (ВИДЕО)

Бойко Борисов в храм.

Снимка и видео от "Фейсбук"

Експремиерът Бойко Борисов с поредно посещение в православен храм. Посрещнаха го в новостроящия се храм „Св. първомъченик и архидякон Стефан” в София.

Не знам друг, освен нас, да е строил и ремонтирал храмове, каза Борисов.

В църква избягвам да говоря, но вселенският патриарх ни покани в църквата в Истанбул. Десетки златни кръстове греят над Златния рог, възстановихме Желязната църква заедно с Ердоган. Вече я има във всички туристически брошури, хиляди се изсипват там. Само това да сме направили в живота си – в Истанбул да греят златни кръстове, е достатъчно, разказа Борисов за посещението си преди дни.

Камък от Йерусалим, дошъл в истанбулската църква в Св. Стефан, донесе Борисов на новия храм, тъй като взели решение

Депутат от ДБ попитал дали съм се срещал с Ердоган в Истанбул, той може да провери кога сме влезли и кога сме излезли от границата. Специалният гост бях аз на Вселенският патриарх, а бях там заради вас – заради тези, които ще целунат този камък и ще се поклонят пред мощите на светеца. Освен да са объркали Ердоган с Вселенския патриарх, заяви Борисов.

Но ги посъветва, тези, които питат, да отидат и да се срещнат с Ердоган. За съжаление не съм се видял с него, отсече той.

Господ да прощава и да пази и тези, които не знаят, които говорят без да мислят и които говорят, за да прикрият менталното си противоречие, отсече експремиерът.

Гледайте във видеото:

pik.bg

Прочетете още:

Станислав Балабанов: Истинското лице на Киро и Асен е на едни обикновени шарлатани (ВИДЕО)