Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – ДЕВА

ВАРНА новини лого

През седмицата от 12 до 18 декември може да започнете нова работа или нов професионален-бизнес проект. Не е изключена появата на нови хора в колектива, където вече работите или на нови клиенти.

Като цяло седмицата носи успешно развитие на започнати вече проекти, професионална или бизнес дейност и други.

Тази седмица ще окаже благоприятно влияние върху лечението на ваш родственик, който има здравословен проблем.

Седмицата ще бъде благоприятна за намиране на разрешение на семейни проблеми, които са създали напрежение в брака ви или са били свързани с пари.

През тази седмица вероятно ще присъствате на събиране по важен повод или ще посрещнете гости в дома си.

Седмицата ще бъде благоприятна за вземане на важно решение или за реализиране на една промяна свързана с дете или млад човек от семейството ви.

През тези седем дни ще мислите личната драма на приятел или роднина, на когото бихте искали да помогнете по някакъв начин.

На моменти ще сте склонни към излишна паника, безпокойство или страх за бъдещето си и др.

Момчетата и момичетата ще имат благоприятна седмица за развитие на ангажименти или планове свързани с пари. Възможни са неочаквани приходи в личния ви бюджет. Седмицата носи емоционален сблъсък с човек, като „двубоя“ помежду ви ще бъде интересен. В семейството ви мнозина ще разчитат на вас.

Мъжете ще се сблъскат с някои затруднения, които ще се отразят негативно върху настроението ви през тези дни. Повод за потиснато или тъжно настроение може да бъде и една неприятна новина свързана с хора, които познавате или с място, където сте били. Изненадите през тази седмица по някакъв начин ще променят плановете ви за празниците.

Жените ще преминат през едно благоприятно време за подредба на лични планове и цели, вещи и отношения и въобще за всичко, с което смятате да продължите и през 2023. Ще имате очаквания за някои срещи или събирания, които едва ли ще претърпят някаква промяна. Използвайте това благоприятно време за стабилизиране и подреждане преди всичко на личния си живот.