Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – КОЗИРОГ

козирог

През седмицата от 12 до 18 декември ще възникнат възможности или ситуации, които ще изискат конкретни решения или ангажименти свързани с бъдещето ви.

Това е важна и градивна седмица, в която може да бъдете предпазливи, но не и страхливи.

В разговор с приятели или с роднини ще обсъждате различни възможности за по-добри доходи или за някаква допълнителна работа. Ще възникнат различни интересни идеи, които ще се нуждаят от повече време за тяхното обмисляне и проучване.

Като цяло тази седмица вещае добри доходи или печалби, ако работите в сферата на търговията.

Много важно ще бъде през тази седмица да постигнете и да съхраните една стабилност в семейството си. Избягвайте конфликтите, избягвайте напрежението. Растете и се научете да правите компромиси, да бъдете търпеливи и да съхраните най-ценното, което имате. Хората, за които означавате нещо!

Ще имате такава възможност за развитие на дела, които тепърва през 2023 ще дадат благоприятно отражение на финансовите ви дела, вследствие на определени ваши практични идеи и действия.

През тази седмица може да възникне стресова ситуация свързана със здравословен проблем на човек, когото познавате.

Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, затова ако ви се наложи такова бъдете максимално концентрирани при шофиране.

Момчетата и момичетата ще мислят, ще търсят начини, възможности, решения за една кардинална промяна в живота си.

През тази седмица ще бъдете изненадани от различни събития. Ще имате едни очаквания за тази седмица, но други неща ще ви се наложи да преживеете.

За мъжете седмицата носи приятни събития или срещи с хора, които може да са ваши роднини, приятели, ръководители и др.

През тези седем дни мнозина ще получат предложение или ще се ангажират с една идея за нова работа или бизнес. Някои от вас ще се зарадват на признание, похвала за успешно свършена работа и др.

Жените могат да очакват неочаквано развитие на различни събития в работата си или получаване/обсъждане напредложение за нова дейност, което ще дойде от страна на човек, който не е от кръга ви приятели.

Повод за радост в дома ви през тази седмица ще бъде дете или друг човек от фамилията ви. Възможно е гостуване в дома ви или организиране на специално тържество.