Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – РИБИ

риби

През седмицата от 12 до 18 декември ще имате възможности да докажете себе си и способностите, които притежавате.

Ще ви бъдат дадени шансове за това, ще имате възможност да реализирате поне една промяна.

Това ще бъде благоприятна седмица за създаване или за развитие на любовна връзка.

През тази седмица ще обмисляте една идея или предложение, което ще дойде от страна на ваш приятел или познат. То може да има връзка с вид инвестиция или използване на ваши спестявания, което да ви донесе някаква печалба след време.

През тази седмица мнозина ще имат ангажименти със семейно събиране свързано с личен празник или с необходимостта да се проведе разговор по-важни за цялото семейството дела.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или развлечения, но внимавайте с какви хора пътувате или къде отивате.

Избягвайте контакти с хора, които обичат клюки, или такива които обичат да всяват паника и страх с конспиративните си теории.

Като цяло плановете и ангажиментите, които ще стартирате през тази седмица ще ви отнемат повече от планираното време. Те вероятно ще продължат и през следващите седмици, но определено ще ви донесат успех или постигане на важни за вас позиции.

Неприятностите или противоречията в дома ви ще бъдат за дребни неща и тяхното развитие ще зависи изцяло от самоконтрола върху емоциите на всички членове на семейството ви.

Момчетата и момичетата ще посрещат гости в дома си или ще отидат някъде на гости. През тази седмица ще обичате да мечтаете за бъдещето си, игнорирайки някои развиващи се ситуации в настоящето ви. Моят съвет е: използвайте благоприятните тенденции, които ще ви бъдат дадени през тези седем дни. Не изпускайте своите шансове за развитие, за доказване на таланти и на вече усвоени знания.

Мъжете по-много глупав начин могат да се забъркат в една клюка или интрига, която не само ще ви постави в неприятна позиция, но може и да ви донесе някаква вреда. Внимание ще изискат планове свързани с пътуване, където може да пропуснете някои важни детайли, да реагирате прибързано в една конкретна ситуация и др.

Жените ще се наложи да дадат помощ, съвет или да бъдат опора на близки хора във важни за тях моменти през седмицата. Някои от вас ще бъдат ангажирани с помен на вече починал човек, ще посетят гробно място или ще имат друго подобно преживяване. За съжаление тази седмица носи за някои жени неприятна и окончателна раздяла в семейството.