Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – СКОРПИОН

скорпион

През седмицата от 12 до 18 декември ще търсите разрешение на неприятност или сложна ситуация свързана с жена. Като цяло влиянието на жени върху личните ви или семейни дела през тази седмица ще бъде много по-голямо от обикновеното.

През тези седем дни ще се наложи да помогнете по един или друг начин на човек, който ще има сериозен битов или имотен проблем. Възможни са аварии или повреди в дома на родители или други близки родственици.

През седмицата ще имате конкретни очаквания за развитието на важни за семейството ви дела.

Предварителната ви подготовка или нагласа за тях ще ви бъде от голяма помощ.

Седмицата носи повече разходи за най-различни неща свързани с дома или с близки хора, но всичко ще бъде добре планирано и реализирано без особени затруднения.

Това ще бъде благоприятна седмица за продажба на недвижим имот или друг вид имущество, ако имате подобни планове.

Момчетата и момичетата ще обмислят различни предложения или възможности, къде да бъдат и с кого по време на предстоящите празници от следващата седмица нататък. Ще ви вълнуват много по-сериозно вашите финансови дела, източниците ви на доходи и възможностите да намерите такива, включително с някаква почасова работа.

Мъжете ще имат сериозни разговори свързани с бъдещето на родственик или приятел. Тези от вас, които са ангажирани със съдебно дело свързано с родителски права или издръжка ще могат да разчитат на успех. Деца и по-млади хора от вас ще заемат голяма част от времето и вниманието ви през тези седем дни.

Жените ще вложат много чувства, време и ресурси в любовните си, интимни и семейни отношения. Това е седмица на емоции, на желания свързани с приятни преживявания с любими хора. Ще правите интересни, понякога неочаквани планове за близкото си бъдеще.