Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – СТРЕЛЕЦ

стрелец

През седмицата от 12 до 18 декември могат да ви засегнат груби или необмислени думи или действия на човек от кръга ви роднини или приятели. Ще търсите причина за подобно отношение или някакъв скрит подтекст в неговите действия.

Седмицата ще бъде благоприятна за вашата работа или бизнес тъй като ще възникнат нови, макар и не толкова големи възможности за развитие, за създаване на нови контакти или за откриване на нови пазари и други.

Това ще бъде благоприятна седмица за разширяване на дейността, с която сте ангажирани в момента, стига да нямате някакви нереалистични очаквания.

Благоприятното влияние на седмицата ще се усети и при тези от вас, които усвояват някакви знания или умения.

През седмицата ще ви изненада една неприятна новина, която вероятно касае човек, когото познавате, но може да има връзка и с развитието на важна за вас ситуация.

Голяма част от плановете ви през седмицата ще претърпят неочаквани промени, тъй като ще ви се наложи да се съобразите с някои неблагоприятни влияния в обществото, където живеете.

Момчетата и момичетата ще направят крачка назад и ще се примирят с компромис, който трябва да направят за да приключат с един спор или неприятна ситуация.

Ще имате приятни преживявания със семейството си през този уикенд, независимо дали ще имате някакъв конкретен повод за това или просто желание за приятни мигове с любимите ви хора.

Мъжете ще обърнат по-сериозно внимание на финансовите си дела, на баланса в банковата си сметка. Ще правите разчети на предстоящите си приходи и разходи с цел избягване затруднения в празничния сезон, а и след това. Здравето ви ще бъде по-лабилно, затова избягвайте големи натоварвания, както и злоупотреба с алкохол или с наркотични вещества.

Жените ще преминат през едно сериозно време на отговорни задачи, трудни решения или промени. В повечето случаи всичките тези събития ще бъдат предизвикани от неочаквани ситуации или новини. Много силен период за вашата работа или бизнес ще бъде тази седмица и това ще трябва да се приеме с голяма отговорност и внимание.