Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – ВЕЗНИ

ВАРНА новини лого

Седмицата от 12 до 18 декември ще бъде благоприятна за планове или действия свързани с хора извън вашето населено място.

В повечето случаи вие самите ще пътувате или ще планираните пътувания, които смятате да реализирате през до края на годината.

През тази седмица почти всичко свързано с хора или с институции, ще се развие благоприятно, ако касае ваши семейни дела.

През тези седем дни ще имате по-чести контакти с ваши приятели или познати, като това ще има връзка с важни събития в техния живот.

Седмицата вещае новини свързани с раждането на бебе в дома на ваши приятели или познати.

През тази седмица ще възникнат някои несъществени промени във ваши планове свързани със срещи или събирания.

В любовен план ще сте склонни да живеете с минали преживявания или различни спомени ще ви връщат към предишна ваша връзка.

Момчетата и момичетата ще обмислят как да реагират на една лъжа или измама от човек, с която някой умишлено е причинил някаква вреда или злепоставяне. Ситуацията ще е деликатна и ще изиска внимателна реакция от ваша страна, а не емоционални действия.

Мъжете ще са недоволни от резултатите, които ще постигнат в работата или в бизнеса си. Възможно е да сте се ангажирали с нещо, което не е по силите ви или не ви е стигнало времето за да се справите успешно. Това е неблагоприятна седмица за промени в работата, за търсене на нова работа или за изискване на по-добро заплащане.

Жените ще се сблъскат с някои неприятни страни на действителността, в която ви се налага да живеете. Може да променяте планове, които са били важни за вас. Да правите трудни компромиси, да се извинявате, когато не сте виновни и т.н. В мислите си ще търсите подкрепа от своето вътрешно „АЗ“ и трудно ще споделяте чувствата си с други хора.