Седмичен хороскоп за 12 – 18 декември – ВОДОЛЕЙ

водолей

През седмицата от 12 до 18 декември ще ви изненадат събития в собственото ви семейство, които най-вероятно ще имат връзка с живота на човек от кръга ви роднини. Възможно е да възникнат моменти на тъга или неувереност в тяхното благоприятно развитие. Избягвайте подобни настроения. Мъдрите от вас знаят, че няма случайни неща и нищо не ни се дава да преживеем, без да има някакъв важен смисъл.

В любовен план седмицата ще бъде интересна, изпълнена с различни емоции. Не допускайте налагане на собствената си воля и следване единствено на вашите желания. Това ще създаде неприятно напрежение във вашите отношения. Може да очаквате изненада, ако партньора ви живее извън вашето населено място.

През тази седмица ще възникнат различни спънки или забавяния в предварително уговорени срещи, събирания или различни обществени мероприятия.

Мнозина ще посетят дома на роднина или приятел по важен повод.

През седмицата ще възникне конфликт с жена, който ще ви предизвика открито да говорите за неща, които досега сте подтискали в себе си. Отговорът, който ще получите може да ви изненада.

Момчетата и момичетата е добре да прекарат повече време през тази седмица в дома си, с близки роднини или с приятели. Тази седмица не ви трябват големи отговорности и тежки задачи за изпълнение.

Това ще бъде благоприятна седмица за реализацията на лични или семейни планове. Ще имате шансове, ще имате късмет – дано имате амбиция и воля, също.

През тази седмица ако мъжете успеят да се съхранят от рискови действия ще могат да очакват една успешна и интересна седмица. Дори може да намерите правилно разрешение на проблеми, които са били трудни за разрешаване досега.

Седмицата носи интересни разговори, кореспонденция или предложение, което ще получите чрез приятели. Възможно е да създадете нови познанства, но предимно чрез средствата за виртуална комуникация или социалната мрежа.

За жените през тези седем дни повечето интересни събития или нови възможности ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване или за контакти с хора от различни разстояния. Въпреки, че седмицата вероятност от съзздаването на нови познанства, бъдете внимателни и предпазливи в тези отношения.