Тя е на 76, а той на 19 и обявиха, че чакат бебе! 88 милиона гледаха видеото. Истината е невероятна!

Милина Гата (76) и Джузепе Дана (19)

Милина Гата (76) и Джузепе Дана (19) се представиха като влюбена двойка в социалната мрежа TikTok . Наскоро те обявиха, че очакват първото си дете и така привлякоха допълнително внимание към себе си, а видеото, разкриващо пола на детето, беше гледано от цели 88 милиона души.

През май те показаха снимка на Джузепе, който иска ръката на 76-годишна баба, известна като „бабата милионерка“ и за една нощ станаха вирусна двойка.

Милиони хора се хванаха на тази история, дотолкова, че дори световните медии разказват за тях. Оказва се обаче, че Милина и Джузепе всъщност са баба и внук и по този начин искат да съберат възможно най-много последователи в социалните мрежи.

Милина Гата (76) и Джузепе Дана (19)

Само заради видеото на внука, който целува въображаемото бременно коремче на баба си, те събраха повече от милион нови потребители.

Милина Гата

– Тя е вдовица и аз се опитвам да ѝ отделя цялото внимание, тъй като дядо го няма, разбира се, в ролята на внук. Дори целувките, които можете да видите, са просто признаци на привързаност, обичайна в тази част на света между роднини, нищо повече от това – каза 19-годишният младеж пред медиите.

Милина Гата (76) и Джузепе Дана (19)

След това признание много хора засипаха с негативни коментари бабата и внучето и посочиха, че този вид шега може да е плод на много болен мозък.

Превод от kurir.rs