Блага от „Ергенът“ с нечувани разкрития! Дениз преспала при Виктор и…

ВАРНА новини лого

Скандалната участничка от „Ергенът“ Благовеста направи любопитни разкрития за втория сезон на предаването и участничките в него. В „Подкаста на Комеди Клуба“ тя сподели, че новият ерген Евгени Генчев е много по-възпитан и добър от Виктор Стоянов.

Блага повдигна завесата около случващото се във втория сезон и дори разкри дали пианистът е успял да открие любовта си там. Участничката от първия сезон на „Ергенът“ сравни Виктор и Евгени и даде по-висока оценка на втория, което може би е изненада за всички, предвид факта, че именно тя изплака очите си по фитнес инструктора.

Благовеста твърди, че участничките в новия сезон на предаването не са много по-различни от тези в първия и че най-вероятно се търсят конкретни профили на момичета.

Тя сподели, че Евгени е открил любовта в предаването, но не е сигурна дали ще остане заедно с момичето, което го е пленило, тъй като нямат право да афишират официално връзката си до края на риалитито.

Блага разкри още, че третият сезон най-вероятно ще бъде женската версия на „Ергенът“ – „Момата“. Там 22-а мъже ще се борят за сърцето на една дама. Именно една от участничките в първия сезон вече е уговорена да заеме главната роля, но не разкри точно коя. Благовеста направи и скандални разкрития за първия сезон на риалитито, където тя бе една от най-открояващите се участнички.

Тя сподели, че в последните дни, когато Виктор е запознавал финалистките Виктория и Дениз със семейството си, те са имали право да прекарат нощта в къщата му. Рускинята е отказала да остане при Виктор, но Дениз е прекарала нощта с него. Блага твърди, че между двамата не се е случило нищо пикантно, но след края на шоуто Дениз й споделила, че е изключително разочарована от фитнес инструктора.

show.blitz.bg

Прочетете още:

Любовникът на Глория стана за смях в социалните мрежи (СНИМКА)