Славена Точева: Ако трябва да създадем временна комисия за всяка една далавера на ПП, ще бъдат повече от постоянните

ВАРНА новини лого

Снимка: Борис Проданов

Ако трябва да създадем временна комисия за всяка една далавера или измама, извършена от представителите на ПП, може би временните комисии в парламента ще бъдат повече от постоянните такива. Това заяви по време на брифинг на ПП ГЕРБ във Варна Славена Точева.

„В предходната седмица отново се появи темата със спекулациите за цените на горивата и единственото което направиха МГЕРБ беше да отразим реалните събития и хаоса в държавата. Пуснахме изявление от Асен Василев, който така умело избягва обсъждането на тези така важни и актуални теми, които са на дневен ред в пленарна зала, заяви Точева и посочи действителното наследство, оставено от ГЕРБ при управлението на Бойко Борисов:

„Варна има бул. „Васил Левски“. Да прекосиш града за 10 минути е най-големият инфраструктурен проект, който е изпълнен в нашия град през последните 10 години. Златни пясъци има нова пречиствателна станция, спортни комплекси, обновени пътища, детски градини, читалища, спортни площадки, строителство на нови ясли, 12 сгради и пристройки са заложени в бюджета на МОН в размер на 32 млн. лева, междублокови пространства и нов облик на „Кайсиева градина“ за 8 млн. лева, посочи Точева.

„Г-н Борисов обеща до 2024 година да бъде построена АМ „Хемус“, което беше един от основните приоритети на правителството на ГЕРБ. Това беше първото нещо, което беше спряно от ПП“, каза още тя.

По думите й в област Варна през последните 4 години при управлението на ГЕРБ са инвестирани над 200 млн. лева, като всяка една от 12-те общини в област Варна може да се похвали с инвестиции, ремонти на сгради и ремонти на пътната мрежа.

ВН

Прочетете още:

Даниел Митов: В Президентството вече са решили, че управляват (ВИДЕО)