Новолунието във Водолей ще повлияе най-силно на 4 зодии

новолуние

Снимка: pixabay

Сезонът на Водолея наближава и може би все по-силно усещате нуждата да излезете от зоната си на комфорт. Време е да изпъкнете, вместо да следвате утъпканите пътеки – дори и това да означава да направите нещо, което не сте правили до сега. Слънцето и Луната ще се засекат във Водолей на 21 януари, а това ще ни донесе креативен порив!

Сезонът на Водолея може да бъде непредвидим, но не бива да забравяме, че това е знак, който все пак не обича да страни твърде много от установените правила. Може да се развихрите в сезона на Водолея, но не бива да забравяте съвсем за границите и правилата. Водолеят е символ на бунта срещу остарелите идеи, така че силната енергия на този ден ще насърчи всички да мислят нестандартно.

Новолунието има силата да сбъдва желания. Не пропускайте никога този магичен момент. Разбира се, на първо място поставяте своите най-съкровени желания.

Новолуние във Водолей покровителства новите контакти и приятелства, както и духовното усъвършенстване. Новолунието във Водолей е време за ново начало и доста смели мечти, така че не се притеснявайте да излезете извън зоната си на комфорт.

Ето кои четири зодии ще бъдат най-силно засегнати от Новолунието и какво може да очакват от периода:

Телец – На 21 януари Новолунието ще въведе новости във вашия 10-ти дом на кариерата и публичния имидж. Дълбоко загрижени сте за това как ви възприемат на лично ниво, но когато става въпрос за професионалния ви живот, обичате да нарушвате правилата. Сега е моментът да използвате гласа си, за да защитите нещо, в което вярвате, дори ако трябва да водите битката си съвсем сами. Вие умеете да създавате и да водите, така че другите ще последват примера ви.

Лъв – По време на Новолунието във Водолей ще забележите, че във вашите романтични връзки и партньорства възниква нещо ново.Вие сте човек, който обича да се е подставен под светлината на прожекторите, но когато става въпрос за вашите взаимоотношения, имате нужда от партньор, който разбира, че имате нужда пространство, за да блестите сами. Това Новолуние е напомняне, че имате нужда от партньор, който няма да ви задуши с присъствието си. Сега е страхотно време да пренаредите личното си пространство.

Скорпион – Новолунието във Водолей ще донесе нова освежаваща енергия във вашия четвърти дом на дома и семейството, като ви кани да обновите по някакъв начин тази област от живота ви. Независимо дали се местите или просто ремонтирате, сега е идеалният момент да придадете на дома си нов вид според вашия уникален вкус. Обичате да усещате пространството около вас уютно и в синхрон с вътрешните ви емоции, в което няма нищо лошо. Сега е времето да направите средата си спокойна и безопасна.

Водолей  – Това Новолуние работи изцяло за вас, Водолеи, така че не се колебайте и бъдете малко егоистични. Вие сте най-неразбраният знак от зодиака и това може да ви накара да се почувствате като странна птица, но сега е моментът да прегърнете своята автентичност повече от всякога! Това е чудесно време да започнете нов проект или някакво съсредоточено върху вас самите начинание. Ето защо не бива да се притеснявате, а да действате смело по нещата, за които отдавна мечтаете.

Edna.bg

Прочетете още:

Наближава единственият период от 2023 без ретроградни планети! Какво да очакваме?