Изненада! Андре Токев и Петър Михалчев влизат в „Хелс Китчън“

ВАРНА новини лого

Андре Токев, Виктор Ангелов, Петър Михалчев. Източник БЛИЦ

Тримата големи от „Мастършеф“ отново ще готвят заедно, само че не в bTV, а при конкурентите от NOVA. Андре Токев и Петър Михалчев ще се присъединят към шеф Виктор Ангелов в „Хелс Китчън“. Това намекнаха самите шеф готвачи с обща снимка, която разпространиха в социалните мрежи, придружена с иконки на камера и клапа.

Снимката на готвачите предизвика огромно вълнение сред феновете на кулинарните формати. Тройката се събра през 2015 г. за първия сезон на „Мастършеф“, но се разпадна три години по-късно, когато шеф Ангелов се премести в Нова. Тогава bTV го замени първо с италианеца Лео Бианки, а после и с шармантната Симвена Роу.

Самите готвачи не крият, че са останали близки и след напускането на Ангелов. И по всичко изглежда, че тройката отново се събира, макар и в друго предаване, пише „Уикенд“.

Общата снимка на кулинарните звезди бе пусната в социалните мрежи от Михалчев, който я коментира лаконично – само с думата „Изненада“. Феновете веднага разбраха, че се „готви“ голям рейтингов удар.

Миналата година шеф Михалчев обяви, че напуска „Мастършеф“, намеквайки, че е недоволен от отношението на продукцията към своята персона. Гуруто на японската кухня сподели, че за шефовете в bTV той е останал прост работник, докато други ги третирали като звезди, но без да уточнява подробности.

Шеф Токев пък до последно остана верен на телевизията, която го превърна в звезда. Но от NOVA са готови да се преборят за него, давайки му повече шансове за изява.

show.blitz.bg

Прочетете още: