От ПИК и „Ретро“! Ето я новата тайна квартира на Киро и Лена

Колаж.

Източник ПИК

Солиден ремонт е претърпял хостелът, прочул се като любовната квартира на Кирил Петков и Лена Бориславова.

Във въпросната вече обновена сграда, намираща се в центъра на София, на улица „Уилям Гладстон“, е било заснето и скандалното видео с парапета, публикувано първо от ПИК. На него се видя как бившият премиер шмугва ръка под полата на юристката, а после двамата се уединяват в апартамент в хостела.

Скандалният запис, изтекъл миналата година, e заснет от охранителна камера на 20 юни 2021 г. Публикуването му разбуни духовете и събуди подозрения, че сгодената Бориславова и жененият с три деца Петков имат тайна любовна авантюра. Впоследствие Кирил се оправда, че всъщност докосвал парапета, но повече яснота за скришните им срещи не даде.

Не се знае дали посещението им в хостела на крачка от „Витошка“ е било еднократно или традиция. Факт е обаче, че в последните месеци интересът към прочулата се локация е завишен, а собственичката е решила да го реновира. Старите кадри на стаите, по времето, в което клиенти са били Лена и Кирил, не блестяха с кой знае колко изискана обстановка. Помещенията изглеждаха приветливи, но с бюджетно обзавеждане.

Сегашната визия е далеч по-стилна и модерна. Вижда се, че са ползвани услугите на интериорен дизайнер, а мебелите са шикозни и поръчкови. Цветовете са изцяло променени, много по-ярки и пъстри, а декорациите – произведения на изкуството. Разбира се, ремонтът се е отразил и на цените. Докато преди време нощувките бяха между 100 и 120 лева, сега са почти двойни. Очевидно интересът към мястото се е покачил покрай сагата с Кирил Петков и Лена Бориславова и свободни дати за резервации все по-трудно се намират. Доскоро хостелът разчитал основно на клиенти чужденци, идващи в София с цел туризъм, но покрай появата на бившия премиер и говорителката му там и българи започнали да го посещават, водени от любопитството си.

Междувременно Лена драстично разреди срещите си с Петков след последната една година, в която упорито се шушукаше, че двамата имат повече от професионални отношения. След като отказа да участва в изборите и да бъде депутат от ПП, 33-годишната адвокатка продължава да работи за партията, но по-дискретно.

В последните месеци Бориславова се е заела да скрепи отношенията с годеника си Мирослав Иванов, с когото наскоро празнуваха 8 години, откакто е приела годежен пръстен от него в Боровец. Само за месец Лена и Миро бяха няколко пъти на романтични ваканции във и извън България. А след скандала с обидната песен на Слави Трифонов за Бориславова любимият ѝ я защити с трогателно послание във фейсбук, наричайки я „невероятна жена, в която се таи силата на хиляди слънца“.

pik.bg

Прочетете още:

Бойко Борисов: България трябва да се спасява от „Промяната“ и от спасителите (ВИДЕО)