Иво Аръков стана певец! В клипа се съблича и показва тяло на Аполон (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Колаж от снимки от "Фейсбук"

Иво Аръков показа още един свой талант – на музикален изпълнител. Първата му песен вече е факт. „Аромата“ е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни.

Оказва се, че пеенето за него не е каприз, нито нещо „самонадеяно“, а отдавнашно желание, страст и много положен труд.

„Това е песен за изгарящата любов, която ни бележи до степен да не можем да продължим. Клипът обаче завършва с приемане на действителността, да бъдем смислени и решителни“, споделя той пред ladyzone.bg.

Самият той приема тази песен като възможност да затвори страница от своя собствен живот. И признава, че в момента е щастлив в любовта си, а не го боли.

„Смела стъпка“ – така Аръков нарича появата на първата му песен. „Харесва ми да се занимавам с музика и продуцентство. Тази идея дълго време отлежаваше в съзнанието ми, просто не попадах на правилните хора.“ Вдъхновение получава от лятното турне с Кирил Кирилов, Кирил Ефремов и Виктор Стоянов. С Искрата пък успява да съчетае работата си по особено добър начин.

Признава, че през годините не е спирал да ходи на уроци по пеене, при вокални педагози и хора от музикалния бранш.

Относно името на песента той казва: „Пишем го и на кирилица, и на латиница. Ако можех, и на китайски бих го написал.“

A писането, също като пеенето явно е в кръвта на актьора. Защото той е и един от авторите на текста на парчето. Допълват се чудесно с Искрата и Росен Димитров.

Признава, че ако трябва сам да напише текст, ще прекали с дългите изречения. „А те не стават за песен!“. Затова се доверява на професионалистите с дълъг опит в обалстта.

За Иво пеенето е естественото допълнения към неговите творчески занимания. „Те са в една посока. Не ставам аграр. Тук просто едното помага на другото.“

Всъщност първото си предложение да започне кариера като певец получава много преди тази първа песен. То идва от Галин. А поводът е една песен за голям хранителен магазин. Тогава отклонява офертата.

Идеята явно е имала нужда да узрее, за да се получи това, което сега феновете му могат да вдъхнат – „Аромата“.

Защото когато човек прави нещата и влага сърце, те просто се получават. Доказателство за това е и фактът, че успява да си представи и да сподели идеята за клипа в рамките на само един телефонен разговор.

„Изникна ми на веднага, разсъждавайки върху текста. Просто ми беше много лесно да реагирам на момента“

Партньорка на Аръков в клипа е певицата Десита. Благодарен й е, че е приела да участва в него, а присъствието й, признаваме, е особено осезаемо.

Горещите сцени обаче в никакъв случай не са причина приятелката му да ревнува. „Тя е моя приятелка и затова, защото няма нищо против и осъзнава какво работя и какви са сцените, в които участвам. Ние сме артисти, които пресъздават друга история в друго пространство.“

show.blitz.bg

Прочетете още:

DJ Дамян се замеси в смъртта на бащата на ченге (СНИМКИ)