В неделя изгрява „Снежна луна“! Ето какво да очаква всяка зодия

Луна

iStock

Dко напоследък сте се чувствали по-излорани и затворени от обичайното, спокойно – виновен е сезонът на Водолея. Използвайте това време да развиете идеите си, да поработите върху себе си, дори и за почивка от социалната лудница. Тези дни пластовете се размествам благодарение на пълнолунието, което се задава в неделя. То се нарича „Снежна луна“ и носи интересни насоки за всеки знак от зодиака. Тя ще ни подтикне да оценим собствените ни качества и да повярваме повече в себе си.

Защо „Снежна луна“?

В древни времена се давало име на Луната в зависимост от месеца, за да бъдат следени различните сезони. Кръщавали Луната според това, което е най-характерно за сезоните. Ето защо пълнолунието през февруари се нарича „снежна луна“ или „гладна луна“, защото през този месец са най-тежките снеговалежи, а и е краят на зимата, когато храната е намаляла.

Ето как ще се отрази това специално снежно пълнолуние на всеки знак от зодиака:

Овен – На 5 февруари пълната Снежна луна ще освети вашия пети дом на творчески търсения, като ще насочи вниманието към вашите артистични дарби и страсти. Това е идеалният момент да покажете всичко, върху което сте работили наскоро. Като човек, който винаги е нетърпелив да поеме инициатива, тази луна не може да ви се отрази по-добре. Подгответе се да се почувствате вдъхновени и да получите признание в този ден и не се колебайте да позволите на вашите хобита и таланти да излязат на преден план.

Телец – Този месец Снежната луна ще освети дома на семейния живот, насърчавайки ви да помислите повече за личния ви живот и любимите ви хора. Това е добър момент да направите и някакви промени в жилищното си пространство или да поканите гости у дома – нещо, което отдавна отлагате. Каквото и да правите, всички погледи ще бъдат насочени към вас и ще получите одобрение. Като зодиакален знак, управляван от Венера, вие сте страхотни домакини и семейни хора и сега е моментът да го покажете и докажете.

Близнаци – Вие винаги сте нетърпеливи да споделяте своите мисли и идеи с другите и по време на февруарската Снежна луна, ще бъдете вдъхновени да покажете това, което знаете. Тази луна е идеалното време да използвате гласа си – най-големият ви дар – и да участвате в разговори, които ви позволяват да се заявите с авторитет и увереност. Независимо дали по време на делова среща или просто по телефона с приятел, вашите думи със сигурност ще бъдат добре приети днес.

Рак – На 5 февруари Луната ще освети втория ви дом на парите и ресурсите, насърчавайки ви да се радвате на плодовете на вашия труд. Независимо дали ще се поглезите с нова дреха или ще поискате повишение на работното място, днес ще ви бъде напомнено колко струвате и няма да ви е срам да отстоявате себе си. Сега не е моментът да се задоволявате с по-малко, отколкото заслужавате, така че не се колебайте да изисквате повече за себе си, отколкото обикновено правите. Работите усилено и заслужавате да можете да седнете и да се насладите на заслуженото.

Лъв – Лъвовете са главният герой този месец, защото пълнолунието осветява първия им дом на идентичността. Вие сте знакът на зодиака, управляван от Слънцето, така че е важно да позволите на светлината ви да свети, независимо кой може да се чувства неудобно или заслепен от нея. Вие решавате, така че не забравяйте да следвате сърцето си. Може да се опитват да ви ласкаят, за да изкопчат нещо от вас, но недейте да се доверявате на празни думи.

Дева – На 5 февруари Снежката луна ще освети вашия 12-ти дом – на отдръпването и изолацията, приканвайки ви да приемете своята гордост и увереност, но зад затворени врати. Това като цяло е типично за вас – не ви влече особено да получавате внимание от хора извън вашето тясно обкръжение. На този ден е добре да си дадете признание сами, независимо дали ще бъде чрез ден само за вас и любимите ви занимания или някакъв друг начин да се потупате сами по рамото. Няма нищо лошо в това да празнувате всяко ваше малко постижение!

Везни – Този месец Снежната луна ще привлече вниманието към вашия 11-ти дом на приятелите и социалните групи, насърчавайки ви да прегърнете лидерската роля, с която се олицетворявате сред останалите. Като зодиакален знак, управляван от Венера, вие се ориентирате в социалния си кръг с лекота и това пълнолуние е идеалното време да бъдете домакин на събитие или да посетите такова. Всичко, което ви позволява да бъдете в центъра на вниманието през този ден, ще бъде във ваша полза.

Скорпион – На 5 февруари пълнолунието ще освети вашия 10-ти дом на кариерата и професионалния живот, насърчавайки ви да покажете всякакви проекти или начинания, върху които сте работили. Като по-сдържан знак, вие не винаги успявате толкова умело да покажете талантите си, но сега е идеалният момент да заявите способностите си. Работата ви ще получи отлична оценка, стига да имате смелостта да я покажете.

Стрелец – На 5 февруари пълната Снежна луна ще освети желанието ви да разпространявате знания и мъдрост, което прави това идеалното време да се ччуе гласът ви. Като един от най-честните зодиакални знаци, вие сте склонни да споделяте това, което знаете с другите, и сега е идеалният момент да покажете своите гледни точки и философии. Просто не забравяйте да говорите с хора, които уважават и ценят вашето мнение- важно е вашето послание да бъде добре прието.

Козирог – Този месец пълнолунието ще освети вашия осми дом на споделените ресурси и границите, като ви приканва да обърнете внимание на това как се представяте пред другите. Вие се гордеете със способността си да помагате на другите, но е важно вашите близки да не ви приемат за даденост. Ако сте чувствали, че усилията ви не са били правилно приети или се чувствате неоценени, денят е добър да изразите тези чувства.

Водолей – Време е да подсилите страстта в партньорствата си, Водолеи. Ако се обвързвате с някого – независимо дали става дума за романтична или бизнес връзка – направете го с ентусиазъм и автентичност. Ако бъдете честни по отношение на истинските условия на взаимоотношенията си, ще оставите много място за развитие.

Риби – На 5 февруари пълнолунието ще освети шестия ви дом на работата и рутините, което ще ви подтикне да обмислите как да проритизрате себе си всеки ден, макар и по малко. Важно е да си осигурите време да се поглезите, дори и с малки неща. Независимо дали това изглежда като ходене на масаж или маникюр 2 пъти месечно или изпиване на кафе с приятел. Не забравяйте да отделяте редновно време за се и не забравяйте, че не винаги е нужно да работите неуморно, за да постигнете желания успех.

Edna.bg

Вижте още:

Седмичен хороскоп за 6 – 12 февруари (ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ)