„Дъжд“ от голове в IV кръг на Зимната купа на АМФЛ-Варна

АМФЛ-Варна
Цели 54 гола паднаха в мачовете от четвъртия кръг на Зимната Q Cup на Аматьорската минифутболна лига-Варна. Това прави средно по 9 попадения на двубой.
 
В Група „А“ TNT почти си гарантира участие на четвъртфиналите след победа с 13:3 над Аутсайдерите (Варна) в третия си двубой. Така „динамитите“ са с 6 точки и изостават на 3 от лидера Порто-Ди Ес, който в този кръг почива. 
 
Спейс Тийм също докосва следващата фаза след втория си успех в надпреварата – 7:2 над Летящите магарета, като и той вече е с 6 точки. В последния кръг „космонавтите“ излизат в директен сблъсък за второто място срещу TNT. Напред освен първите двата тима от всеки от трите потока, продължават и двата най-добри трети.
 
В Група „Б“ Автосервиз Тандем би с 5:3 Евксиноград и е с 6 точки, като почивалият в този кръг лидер МФК Монтана е с 9. 
 
Розовите Мамби надделяха с 5:4 над ФК Патриот и двата отбора са с по 3 точки. В последния кръг са срещите МФК Монтана – ФК Патриот и Автосервиз „Тандем“ – Розовите мамби.
 
В група „В“ The Unity излъга с 5:4 Бездомниците, а WINBET Varna надигра с 2:1 Fullmax. Тук единствено Бездомниците нямат шансове за класиране в следващата фаза, докато останалите три тима, плюс лидера Порто-Ди Ес ще разпределят първите четири места.
 
Решителните мачове от последния кръг са на 9 и 10 февруари. На 13-ти са четвъртфиналите, на 17-ти – полуфиналите, а сблъсъците за третото и първото място – на 20-и (понеделник).
 
 
Прочетете още: 
 

Талантите на Черно море се завърнаха от лагера в Турция