Съвпад на Венера и Нептун в Риби: Какво да очаква всяка зодия?

планети

Снимка: iStock

През февруари червените рози и шоколадът бавно, но сигурно си проправят път към екраните и домовете ни, а празникът, който едни обичат, а други се наслаждават да мразят, дебне зад ъгъла. Денят на влюбените попада в сезона на Водолей – знак, управляван от Сатурн, пословичен с необвързаност, сдържаност и граници. И макар тази природа да се разминава с концепцията на празника, за първи път от 2018 насам тазгодишният Свети Валентин ще бъде в съответствие с любов, интимност и обвързване.

Дължим това на Венера – планетата на романтиката, ще пътува през променливия, воден знак на Риби през по-голямата част от този месец (включително 14 февруари), засилвайки желанието на всички за единство, романтика и приятелство. Макар това да потвърждава, че Свети Валентин ще е изпълнен с обожание тази година, най-романтичната дата през февруари всъщност ще се проведе ден по-късно, разказват от Elite Daily.

На 15 февруари Венера образува съвпад с Нептун, планетата на илюзията, мистерията и идеализма, в Риби, подтиквайки всеки знак да прегърне новооткритите възможности в отношенията. Вместо да гледа на нещата през реалистичен обектив, тази конфигурация насърчава всички да мечтаят смело, когато става дума за сърдечни копнежи.

Въпреки че този транзит е чудесен за разпалване на страст и романтика в отношенията, той също може да доведе до измама, объркване и вземане на нелогични решения – така че може да не е времето да поемате рискове, основаващи се на сляпа вяра. Моментът обаче е страхотен за всеки знак да изследва нови хоризонти в любовта. Просто се опитайте да останете поне с единия крак на земята.

Какво ще донесе на зодиите съвпадът на Венера и Нептун в Риби на 15 февруари

Овен

Седмицата 13-19 февруари ще бъде спокойна за вас, но едва ли ще се оплаквате. На 15 февруари Венера и Нептун се свързват в 12-и дом на вашата натална карта, свързан с интроспекция, а вие ще откриете красотата в тихото съзерцание. Макар сега вероятно да не е моментът за общувате, ще намерите начини да се насладите на собствената си компания при затворени врати, дори и да не е с темпото, с което сте свикнали. Позволете си да бъдете творчески настроени през тези дни и се ангажирайте с неща, които ви вдъхновяват. Мечтите и стремежите, които обикновено усещате недостижими, сега вероятно ще ви се сторят по-осъществими, така че независимо колко ирационални изглеждат, не се колебайте в тях.

Телец

Докато Венера, управителят на вашата рождена карта, се съединява с Нептун в Риби този месец, ще прегърнете безкрайните възможности, които вашите контакти и социален кръг предоставят. Вие сте човек, който събира други хора с невероятна лекота и този месец не само ще общувате с нови хора, но и ще бъдете вдъхновени да издигнете тези връзки до амбициозни нови висоти. Просто имайте предвид приятелите, които обещават твърде много за неща, които в крайна сметка не могат да изпълнят – този транзит може да изкриви действителността ви.

Близнаци

На 15 февруари съвпадът на Венера и Нептун ще се осъществи в 10-и дом на вашата натална карта, свързан с кариера и обществен имидж, а това ви вдъхновява да бъдете креативни в професионалните си занимания. Вие сте невероятни визионери и този транзит със сигурност ще постави ясен фокус върху вашите стремежи. Вече нищо не е забранено, така че се чувствайте свободни да изследвате нови начини да изразите себе си без никакви ограничения. Това е чудесен момент да обедините усилията си с колега, който споделя гледната ви точка – просто бъдете отворени за настъпващите промени. Този транзит със сигурност ще стимулира артистичната ви страна, но може да е само за момент.

Рак

Този месец ще засилите връзката си със света наоколо, както и настоящите си духовни вярвания. Често се оставяте на интуицията си да ви води, а когато Венера и Нептун се съединят на 15 февруари в друг воден знак – Риби, ще почувствате засилено шесто чувство. Това е идеалният ден за медитация или духовна практика, която ви позволява да разчитате на вродените си инстинкти. Моментът е чудесен да пътувате до нови места, да научите нов език или да опитате нови храни.

Лъв

Съвпадът на Венера и Нептун на 15 февруари ще ви призове да се включите в задълбочени връзки и отношения с любимите си хора. Въпреки че този транзит със сигурност ще донесе леко замъгляване, на контактите ви ще се отрази добре чувството на надежда и идеализъм – просто се опитайте да не приемате никакви задължения или отговорности, без да сте сигурни, че сте наясно с всички подробности. Този транзит може да бъде подвеждащ, така че ако някой ви представи нещо, което изглежда твърде хубаво, за да е истина, вероятно не е.

Дева

Пригответе се коленете ви да омекнат този месец, докато Венера и Нептун образуват съвпад в Риби – седми дом на вашата натална карта, свързан с романтични връзки и партньорства. Като човек, който е склонен да дава приоритет на логиката и рационалното вземане на решения, този транзит ви изтласква от зоната на комфорт, но това е за добро. Призовани сте да прегърнете новооткритите възможности в любовния си живот, така че не се колебайте да помечтаете за начинанията, които вие и половинката ви бихте могли да предприемете. Не забравяйте, че истинската любов невинаги е логична – и точно това я прави толкова завладяваща.

Везни

На 15 февруари Венера, управителят на вашата рождена карта, ще се съедини с Нептун, извеждайки на преден план надежда, идеализъм и изкривена реалност по отношение на ежедневните ви навици. Сега е чудесен момент да направите някои корекции в режима си и да се запитате как изглежда един перфектен ден за вас? Този транзит ви кани да обмислите малките неща, които добавят стойност към деня ви, независимо дали е сутрешното кафе или любимия ви подкаст, който слушате на път за работа. Грижата за себе си е нещо, което трябва да включите във вашите чести ритуали, без значение колко светски могат да бъдат тези навици.

Скорпион

Пригответе се за прилив на креативност, докато Венера образува съвпад с Нептун на 15 февруари. Този транзит ви кани да изследвате нови хоризонти в своите артистични занимания, независимо дали са логични или не. Като човек, който е склонен да дава приоритет на самоограничението, този транзит ви отваря към себеизразяване, което не възпиращо. Това също може да е време на засилена романтика и интимност, така че не се колебайте да се насладите. Дори ако тези преживявания са краткотрайни, вдъхновението, което намерите, непременно ще остане.

Стрелец

На 15 февруари съвпадът между Венера и Нептун ще се състои в четвърти дом на наталната ви карта, отговарящ за дом и семейство, извеждайки връзките, надеждата и идеализма на преден план в личния ви живот. Моментът е чудесен да си представите какъв е вашият идеален дом – и колкото по-отдалечено от реалността е, толкова по-добре. Дали е каравана, с която пътувате до нови градове? Или с кого живеете е по-важно от това къде сте? Така или иначе, този транзит е идеален, за да разширите хоризонтите в непосредствената си среда.

Козирог

Този месец Венера и Нептун ще се свържат в трети дом от вашата натална карта, свързан с общуване, идеи и местна среда, канейки ви да намерите красотата в познатия свят около себе си. Денят е чудесен за посещение на любимото си кафене или разговор със съсед. Всичко, което ви позволява да създадете по-тясна връзка с околната среда, е чудесен начин да прекарате времето си днес и непременно ще ви предложи новооткрито вдъхновение. Бъдете сигурни, че сега умът ви е отворен – когато си позволите да бъдете любопитни към света наоколо, това може да ви научи на неща, които никога не бихте могли да си представите.

Водолей

На 15 февруари Венера и Нептун ще се съединят в Риби, а това ще засили желанието да харчите средства и да се наслаждавате на своите пари и ресурси. Моментът е идеален да се поглезите, но просто внимавайте да не купувате неща, които може да не са полезни в дългосрочен план. Вместо това се опитайте да инвестирате в преживявания, например посещение на концерт или курс по керамика – всичко, което ви позволява да се занимавате с творческа дейност, насърчаваща грижата към себе си. Да се ​​поглезите е основен приоритет!

Риби

Този месец е вашият, така че не забравяйте да поставите себе си и желанията си на първо място. Когато Венера и Нептун се съединят в първи дом от вашата натална карта, свързан с идентичността ви, ще бъдете призовани да се отдадете на неща, които ви носят върховно удовлетворение и удоволствие. Като човек, който понякога е склонен да постави нуждите на другите хора пред собствените си, този транзит е напомняне, че вашите желания заслужават да бъдат приоритет – дори ако вие сте единственият, който може да ги посрещне. Можете да се поглезите, без да се налага да чакате някой друг да го направи, така че не се колебайте да бъдете малко егоисти днес.

Edna.bg

Вижте още:

Хороскоп за 8 февруари – ЗА ВСИЧКИ ЗОДИИ