Андреа разобличи схемите на новата на Кобрата (ВИДЕО)

ВАРНА новини лого

Източник "Лупа.бг"

Андреа избухна с видео, посветено на новата жена на Кубрат Пулев – Розали Петрова, която е майка на дъщеря му Христина и сина му Спартак. Фолк певицата качи видео, където разговаря с жената на бившия любовник на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена е от 2020 г., мъжът й Ненчо е починал през 2016 г., а се е любел с настоящата на Кобрата от 2008 г., когато е била на 18 години, научи lupa.bg.

Андреа е била сплашвана от Розали, която върти сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката ще строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между „Драгалевци“ и „Бояна“, който Кобрата купи на доста изгодна цена.

Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти е имала отношения с Ненчо Драгиев – един от съсобствениците на столичен търговски център. Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.

Източници на lupa.bg потвърдиха за далаверите, които върти Розали, както и думите на вдовицата на Драгиев са самата истина.

Ето и разговора на Андреа с Ирена Драгиева за Розали:

Прочетете още:

От ПИК и „Ретро“: Баджо Миро и Лена крият тайно бебе?