От ПИК и „Ретро“: Росен Плевнелиев хвърля 12 бона за детска градина на сина си

ВАРНА новини лого

Източник ПИК

Частна детска градина с космическа такса посещава синът на Росен Плевнелиев и Деси Банова. Бившият президент и екссиноптичката са записали малкия Йоан в столичната ЧДГ „Веселото Гардже“, която се намира на територията на затворения комплекс, който те обитават.

Къщата на Плевнелиев е в елитния „Резиденшъл парк“ в подножието на Витоша планина. Детската градина била само на 200-300 метра от дома им с Деси, а амбициозните родители я избрали заради удобната локация и европейските стандарти, по които малчуганите се обучавали. Заведението има лиценз от МОН, а месечната такса за дете там е 990 лева. Това означава, че за година Плевнелиев и Банова хвърлят 12 хиляди лева, за да може детето им да получава най-добрите грижи и подготовка.

Програмата на Йоан включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят. Детската градина разполага с огромна и модерна база – шест самостоятелни занимални, всяка от които има свое място за игра, хранене и сън. За специализираните занимания по езици, изкуства, спорт и други са предназначени отделни зали, оборудвани в съответствие с нуждите на занятието. На разположение на децата има и голям двор с различни съоръжения за игра, съобразени с изискванията за безопасност и сигурност.

Наследникът на Росен и Деси е вече на 4 години. „Чудесно дете, усмихнат, добричък. Всичките ни деца имат прекрасни отношения помежду си“, хвали се Плевнелиев. Бившият президент и настоящата му съпруга живеят под един покрив заедно с общия им син Йоан, както и с дъщерята на Банова от предходната ѝ връзка – Йоанна. Тя е ученичка и вече е на 12 години. Синовете на Плевнелиев от брака му с Юлиана пък редовно ги посещават. Както „Ретро“ разкри, големият му син Асен има амбиции за политическа кариера и е студент последна година в специалност „Политически и икономически науки“ в университета в Манчестър, Великобритания.

По-малкият му брат Павел е на 16 години, десетокласник в Англо-американското училище в София и е един от отличниците на випуска. Двете момчета били на гости на баща си и новата му съпруга Деси и за празниците, като дори заедно с тях посрещнали настъпването на новата година.

Досега Росен и Деси публично не са показвали общия си син Йоан, който се роди през октомври 2018 г., няколко месеца след като бившият президент се венча за синоптичката. Двамата предпочитали да му осигурят нормално и спокойно детство, затова се опитвали да парират медийния интерес към наследника им. В социалните мрежи Банова показва снимки от личния им живот, на които присъства само дъщеричката ѝ, но не и малкият Йоан. Близки до семейството споделят, че приличал много на нея и бил артистично дете.

pik.bg

Прочетете още:

От ПИК и „Ретро“: Баджо Миро и Лена крият тайно бебе?