Рачков заряза младото гадже

Рачков и Анита

Снимка: Фейсбук

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката си с Анита Димитрова, твърди в. „Уикенд“ от близки до водещия на телевизионното шоу „Като две капки вода“.

Раздялата между популярния актьор и едрогърдата блондинка се е случила преди малко повече от месец – в края на януари.

Пред в. „Уикенд“ Димитър Рачков е признал, че вече не е заедно с Анита, но не е бил особено словоохотлив по темата.

„Да, вярно е. Потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важното е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите. По принцип не коментирам лични неща, но за да парирам всякакви фалшиви новини и интерпретации, ви казвам, че информацията ви е вярна – не сме заедно“, коментирал Димитър Рачков.

Бургаският комик и красавицата от Хасково се залюбиха преди 3 години, малко след като Рачков се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка.

Рачков се запозна с Анита по време на снимки за песента на братя Аргирови „Ние” – оттогава двамата бяха почти неразделни, като блондинката бързо-бързо се нанесе да живее в дома му. Миналото лято даже тръгна слух, че двамата са сключили таен църковен брак – нещо, което се оказа невярно.

Близки до Димитър Рачков твърдят, че причината за раздялата му с Анита не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите.

Водещият на „Като две капки вода“ и Анита Димитрова системно бяха вкарвани във всевъзможни сюжети от медиите, най-често свързани с раздяла, породена от голямата разлика в годините им. Блондинката е само на 24, а миналата есен Рачков празнува своя 50-и юбилей.

Novini.bg

Прочетете още:

Майката на Милица се оказа кмет: Помъкна за Ергена ракия и лютеница, пък той изгони дъщеря й