Седмичен хороскоп за 13 – 19 март (БЛИЗНАЦИ)

зодиакален знак близнаци

През седмицата от 13 – 19 март ще имате възможност да постигнете едно важно за вас развитие на планове или бизнес дела.

През тази седмица ваши близки хора ще имат сериозен (вероятно) финансов проблем, за който могат да имат нужда от вашата помощ или съвет.

Като цяло моят съвет към вас е през тези седем дни да избягвате да давате съвети или обещания, които по някакъв начин са свързани с пари. Вероятно и вашата преценка за конкретната ситуация ще се окаже погрешна.

През седмицата отделете повече време за любовния си живот, независимо каква е вашата конкретна ситуация: необързани, разведени и др.

Тези от вас, които имат партньор нека да дадат най-доброто от себе си, за да заздравят връзката си и да направят някакви по-конкретни планове за бъдещето си. Ако нямате партньор, тази седмица ще бъде благоприятна за регистриране в различни сайтове за запознанства, за реализиране на първа среща чрез посредничеството на приятели, роднини и други.

През тези седем дни може да не преживеете точно това, което имате като очакване, но събитията които ще се развият определено ще са за ваше добро.

През тази седмица ще бъде важно да се запазите емоционално стабилни. Някои събития ще се развиват бързо и това може да ви натовари с повече емоции и напрежение.

От Astro.velida.net