Седмичен хороскоп за 13 – 19 март (РИБИ)

зодиакален знак риби

През седмицата от 13 – 19 март ви предстои събитие в семейството или в кръга ви роднини, което ще има връзка с човек, който живее на разстояние, който вече е бил в чужбина, или с когото имате сложни отношения.

Едно такова събитие може да има най-различен характер, както и емоциите, които ще донесе ще варират от положителни до отрицателни.

През тази седмица ще сте склонни да търсите истинската причина за действията на хора, които са довели до някаква загуба за вас: в емоционален или в професионален план. Вероятно различни обстоятелства ще възпрепятстват директен разговор с тази личност, при който бихте могли да получите много по-голяма яснота.

През тази седмица може да преживеете приятни дни в любовта, стига да не се поддадете на различни негативни емоции причинени от коментарите на други хора. Избягвайте прояви на подозрителност или недоверие в думи и дела на вашия партньор. Ако все пак такива чувства са много силни вътре у вас и вие ги приемате като знак на личната ви интуиция, тогава седнете и проведете един откровен разговор.

Тази седмица ще бъде благоприятна за постигане на конкретни резултати в образованието или кариерата на близък човек, нещо в което сте вложили много енергия и средства.

От Astro.velida.net