Седмичен хороскоп за 13 – 19 март (ВЕЗНИ)

зодиакален знак везни

През седмицата от 13 – 19 март ще ви бъде трудно да общувате с хора, които са добре известни със своя инат и неотстъпчив характер. Те с лекота ще ви нараняват с думи, с обиди или обвинения. Вероятността вие да им се противопоставите по някакъв начин е голяма, но резултатите определено няма да ви харесат. Ако това е възможно приключите тези отношения. Спрете да се подлагате на подобен психически и емоционален тормоз.

През тази седмица ще преживеете неочаквано разочарование или отказ от идея или план свързан с някой от семейството ви.

Възможно е да преживеете момент на паника или стрес, свързан с инцидент или неприятно събитие в живота на човек, когото познавате.

През тази седмица мнозина от вас ще отделят време за разговори или за планиране на различни дела, чиято цел ще бъде подобряване на семейния ви бюджет и увеличение на приходите в него.

Възможности за това няма да липсват и всичко ще зависи от готовността ви да се ангажирате с повече неща. Те съответно ще изискат повече работа и ще ви ограничат свободното време.

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване на кратки или по-дълги разстояния, особено за такива, които са свързани с определени задачи или ангажименти.

От Astro.velida.net