Седмичен хороскоп за 13 – 19 март (ВОДОЛЕЙ)

зодиакалан знак водолей

През седмицата от 13 – 19 март ще получите новина, която ще ви помогне да получите по-голяма яснота относно развитието на събитие свързано с човек от кръга ви роднини.

Ако имате роднина или приятел, които живеят в друг град или държава, през тази седмица ще получите важна или интересна новина от тях.

Седмицата ще бъде благоприятна за развитие на финансови дела, с участието на ваши приятели или бизнес партньори. Разбира се, прогнозата касае вече проверени отношения, а не такива, които ще създадете през тези седем дни.

Любовните отношения на някои от вас могат да имат едно ново развитие, включително стартиране на някакъв бизнес, нов професионален ангажимент и др.

През тази седмица ще ви изненада спречкване или сериозен конфликт с жена, с която досега сте имали много добри отношения. Възможно е тази ситуацията да създаде сериозно напрежение във вашия или в нейния личен живот.

Като цяло добре е да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на ваши разумни планове или практични идеи. Моментите на напрежение или стрес обаче ще са неминуеми, но няма да причинят някаква драма в живота ви.

От Astro.velida.net