ТИМ и „Нихонто“ донесоха първи медали за Варна по киокушин през 2023 г.

Колаж.

Колаж "ВАРНА новини"

Държавното първенство на Българската карате киокушин федерация за мъже, жени, юноши и девойки младша и старша възраст се проведе в събота в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. В конкуренцията на състезатели от цялата страна варненските клубове ТИМ и „Нихонто“ се поздравиха с медали от надпреварата.

„Ростислав Тодоров се класира на 2-ро място при мъжете до 75 кг и спечели награда за “Висок боен дух”. Илия Запрев се класира на 3-то място при мъжете до 65 кг. При юношите старша възраст – Андрей Стоименов се класира на 2-ро място. Александра Христова спечели бронзов медал при девойки старша възраст. Радо Николов, Георги Вълков, Християн Петков, Николай Четов и Иванина Андонова се биха добре, но станаха в подножието на медалите. Продължаваме да работим върху грешките си и да подобряваме уменията си“, написаха от ТИМ във „Фейсбук“.

Абсолютният световен шампион сенсей Захари Дамянов също се похвали с отличия.

„Стартирахме новата състезателна година с два бронзови медала от провелото се държавно първенство за ЮДМСВ, Мъже и Жени. Медалите завоюваха Мая Михайлова и Станислав Бейдовски. Поздравления за смелата игра и на двамата, нито крачка назад. Продължаваме с тренировките! Ус“, сподели той в социалните мрежи.

ВН

Прочетете още:

Държавното първенство по карате киокушин започва през почивните дни във Велико Търново