Борисов от Пловдив: Управление без участието на ГЕРБ няма да има (ВИДЕО)

Борисов

Колаж: ВАРНА новини

Простил съм на враговете си. Но няма да забравя заради всички, които мръзнеха отпред на студа и младежите, които плашеха със затвор. Но те не се уплашиха, а се сплотиха, нароиха и станаха стотици. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив в препълнената зала със симпатизанти на партията.

„Този лош сън рано или късно ще свърши, но трудностите тепърва предстоят. Пазарната икономика изисква пазар, стока, покупателна способност, но не допуска спекула. Има куп регулатори, които да контролират това. И ние ще го направим, както сме го правили“, коментира Борисов високите цени в хранителните вериги.

„България в момента продължава да е най-големият нетен износител на ток, горива и оръжие в ЕС. ДДС-то се връща на фирмите, това е нашата икономика, определена като успешна, определена от „Промяната“. Ами утре, дай Боже, като спре войната, с какво ще се пълни хазната?“, пита Борисов.

„За Пловдив много неща сме направили, остана околовръстното, което вече щеше да бъде готово. Две години нищо“, отбеляза той.

„Омразата в народа трябва да бъде прекратена. Ние трябва първи да подадем ръка на всички. Станахме за смях в Европа. Пет пъти правим избори. Това е резил. Само излизаме и се сочим кой е по-лош. Дори Иван Костов казал днес, че гласува за последен път, ако дефицитът не е под 3%, защото той знае до какво ще доведат тези. Ние още помним как Христо Иванов на председателски съвет помоли да блокираме този пагубен бюджет. И го направихме. Много ми е интересно как ще работят сега седем партии заедно. ПП не може сама да се пребори си ГЕРБ. ДБ също. Пожелаваме им успех“, каза още лидерът на ГЕРБ.

„Ако продължим с тази омраза и след 2 април нищо добро не ни очаква, подчерта Борисов и заяви, че ГЕРБ няма да подкрепи служебното правителство за вдигането на данъците. „В нашата програма данъците не се пипат“, посочи той и заяви, че управление без участието на ГЕРБ няма да има.

ВАРНА новини

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетете още: 

Вежди Рашидов: Страст да унижават имат слабите