Брутален екшън с Кокорчо! Подариха му кървави бикини, той крещи истерично: Вън! (ВИДЕО)

Бикини за Кокорчо.

Колаж ПИК

Брутален екшън се разигра в Пловдив със съпредседателя на ПП Асен Василев. От видео, качено в Тик Ток, се вижда, че пред павилиона на Промяната той неочаквано той е спрян от човек, с когото първо се ръкува. Но когато мъжът му заговаря: „Вие сте от коалицията на войната. И водите немъжка политика и искате да пратите войници при нашите духовни деца в Русия. И украинците, и Русия са ни духовни деца“, Василев се изскубва недоволен, предава ПИК.

Кокорчо, усетил, че работата ще стане дебела, хуква към „своите“, но мъжът вади от джоба си своя „подарък“ и заявява: „Символично ви подаряваме ето тези бикини“. Дантеленото дамско бельо е изцапано с червена боя, а ужасеният Асен Василев почти тичешком хуква към сподвижниците на партията си.

Мъжът тръгва след него в опит все пак да му подари бикините, но в суматохата става така, че бута Василев. Кокорчо реагира юнашката, хвърля на земята листовете, които носи и тръгва да удря мъжа. „Айде, ударете ме! Ударете ме! Да живее България, с нами Бог! Вън фашистите от България, никой не трябва да гласува за вас“, вика той.

„Вън! Вън!“, пули се Кокорчо. Странно накъде „навън“ го гони, тъй като събитието на ПП се провежда на открито. „Никой не искаме да вкарваме никъде! Вън! Вън!“, с нервен фалцет вика Василев.

Цялата сцена е снимана от ехидно нахиления пиар Найо Тицин, а гневът на пловдивчанина е „поет“ от Никола Минчев, който се опитва да тушира емоцията.

На мястото освен Никола Минчев, са кандидат-депутати от ПП, както и Атанас Атанасов от ДСБ, който пък е запитан от възрастна жена за участието му във Възродителния процес. Искащите обяснение от Василев са изгонени и бутани, обвинявани, че не са ходили в казарма.

Нападателят на Василев се оказва друг кандидат-депутат, Атанас Стефанов, който е водач на листата в Пловдив от партия МИР.

Видео от tribune.bg:

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетете още:

Бойко Борисов смълча Ловеч, сравни Рашков с изрода*, хвърлял хора на прасетата (ВИДЕО)