Херо за играта на „Спартак“ (Варна): Тежи ни липсата на гол, днес властваше феърплей

Димитър Димитров - Херо

Снимка ПФК "Спартак 1918" (Варна)

Треньорът на Спартак (Варна) – Димитър Димитров, говори пред медиите след загубата с 0:1 от ЦСКА. Той сподели, че на неговия отбор му тежи липсата на гол.

„Започнахме неубедително, след това влязохме в мача. Срещу Локомотив (София) имахме тотално преимущество, но заради липсва на класа в завършващия удар не успяхме да се поздравим с победа. Днес властваше феърплея. Когато казах за варненския съдия, имах друго предвид. Имах упреци към комисията. За мен беше странно този съдия в три мача да е обвързан с мачовете на ЦСКА. Не искам съдиите да ни помагат. Всичко беше нормално“, коментира Херо.

„Като игра нямам претенции към момчетата, ние нямаме други хора. Проблемите са ясни, но с увереност и самочувствие трябва да решим проблема в завършващата фаза. Липсата на гол много ни тежи“, продължи той.

„Трудно ми е да кажа кой ще е шампион. Борбата ще е до края и ще бъде трудна. Има доста мачове, след това плейофи“.

„Дойдох в такъв, в момент, в който бяхме на 7 точки от линията на изпадащите. Не съм магьосник, правя каквото мога“, продължи той.

„Радвам се на добрите резултати и добрите игри на националния отбор. Българите винаги сме на двете крайности. Дайте да минат мачовете и да имаме реална оценка“, завърши той.

spartakvarna.gong.bg

Прочетете още:

Спортен комплекс „Владислав Варненчик“ посреща голям международен форум