Красен Кралев: Как преминава един ден в България след “Промяната”

Красен Кралев

От профила във Фейсбук на бившия министър на младежта и спорта Красен Кралев:

„Как преминава един ден в България след “Промяната”:

В София се стрелят по улиците посред бял ден заради неправилно изпреварване. В Казанлък се бият с лопати, брадви и колове. Поредна катастрофа с мигранти отново отне човешки живот.

Криминалната сводка звучи все едно отново сме в 90-те. Законът на джунглата властва по българските улици. Всеки се спасява както може. Все по-често чуваме хората да казват: Държава вече няма!

Ето защо и чужденците ни казват, че България е „разграден двор“ и не сме готови за Шенген.

В доклада на Държавния департамент за миналата година са посочени като изключително притеснителни произволните арести, сериозните проблеми с независимостта на съдебната система, както и сериозно ниво на корупция и престъпления.

Като пример за незаконен арест в доклада е изтъкнато задържането на бившия премиер Бойко Борисов, бившия министър на финансите Владислав Горанов и пиара Севделина Арнаудова. Това ни донесе „промяната“ за последните 2 години-позор!

Затова е важно да има правителство, което да сложи точка на аматьорщина, която за нула време потопи България в блатото на корупцията и беззаконието.

Ние от ГЕРБ/СДС сме доказали, че знаем как да постигнем това. С номер 2 в бюлетината на 2 април за стабилна България отново!“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Четете още:

Един убит и 11 ранени при масов бой с брадви и мотики в Казанлък

Бабаит стреля по кола в движение на пътя София – Варна